Со сила напикани на власт, со сила поставен терорист на чело на собрание, логично насилно да се прогура и законов. Сега место 500 евра плата, 5000 евра казна нека стават
СДСМ и Заев паѓаат брзо од власта, а се надевам ќе им се суди за национално предавство по брза постапка и ќе добијат максимални казни од 20 години. Не само за национално предавство, туку и за економски пустош, кршење на уставот и уште еден куп против законски потези.
Продадениве пиченца пак на криминален начин гласаа двојазичност..Срам и дно од демократија... За нас само Русија спас или Турција овие пички предавнички треба стрелање на плоштад на чело со Црпко
Јас џабе примам терапија секој ден против депресија,рацете ми се тресат коа видов како сум ситен пион во оваа (дали да ја наречам држава) која нема ни закон ни бутур.Дај да фатам џаде од тука не можам секој ден да се нервирам со жед за власт
Груевски требаше попис на население да направи, може ќе сменеше нешто, ама ајде и онака се е отидено веќе...
Ќе си одам од државата колку и да ми е тешко да ја напуштам татковината не би останал веќе по никоја цена. Им посакувам на политичарите да останат со рамковните во државата сами како гробови.
Јас и ти или не се разбираме на македонски или треба да почнеме можеби на албански за да се разбереме пошто гледам воведен е веќе Америка е зло,а Русија треба прво да не сака нас па да идеме со нив. Груевски проба малку да им намигнува на Русите и со малку бомби и шарени револуции Америте го кутнаа на коленици.Мислам дека сме јасни
Пaк ли Груевски ви е крив? Сaмo oн се спрoтистaви нa Тaљaт. Криви сте сaмo вие сдсoвци штo глaсaвте зa сдс, a 100000 пaти ви беше кaжaнo штo ќе се случи. Режим буткaвте?????? Нелегитимен преседaтел дoнесе нелегитимен зaкoн.
Штo oчекувaш oд кoмуњaр дa слушнеш? Oн е единствен лидер штo денес се бoреше oвa дa не се случи. @Luciferovog zlo♧ прaшaј гo муртинецoт
Шверцувањето на двојазичноста и „џебното вето“ на Претседателот - информативен, иако троа подолгичок, текст околу тоа зошто донесувањето на законот за јазиците е (не)законски спроведено. На кој му се чита, нека повели.