Преземено од профилот на Јоци, оти јас не сум во тек а и ме мрзи на секоја ситница да обрнувам внимание. За шест месеци, Заеб потрошил 34 илјади евра? Добро бе, што им е на луѓево? Комплекси се во прашање? Сакаат фраери да испаднат? За видеото каде му се обесил на врат на Коѕијас и како дете му љуби образи, подобро и да не коментирам.
Nema sto da se cudis. Sitite gi isprativme sega gladnive da gi najademe i taka se vo krug. Ti da ne mislese so cuski i frenki ke se hrani. Ke przi zena mu, so jajca So prazen stomak politika ne se tera akvamarinke
Не можам да оддолем, значи нема шанси ... ЗЗ "сега ќе си го обелам образот, сега народот ќе види цела снимка" !!! А, бе шефе,а бе та нели памтеш 2008 аболициран беше, а бе МВР го опремила типот да те снима зш бе шефе по едно евро и за Вицето i za црквата и за СДС, малку е шефе ... за по едно евро оваа брука не се јаде цццц
Ќе читаме не е проблем ама колку е веродостојно не знам можеби и аболицијата не се случила, тоа некој така пишал таму бе, на снимката не зборува ЗЗ. Ајде да не се лажеме не сме деца, ни кај деца ова не поминува веќе ... се одлага и одлага да се испегла се читај ти сега.
Еве и јас читам и се крстам:испаѓа дека преподобниов Заеф собирал донации за изградба на црква, зошто е голем добротвор надалеку познат. А едно евро за Вицето? - веројатно зошто вице ќе го работи фрескоживописот. Тоа е! П.С. Палтото било даровно, и тоа е се што треба да запамтиме од случајов. Другото не е важно.
Адоки душичко, вмро треба орден да ти даде за фалење...ама ај ти кажи ми ти мене, на кого тоа им ги покачија платите и за колку проценти?
Radke @baba Rada pa si zaboravila li? dusicko Eve na primer jas vo 20o6 zemav 14 500 so se hranarina u patni a sega zemam 24400 za penzii da ne zboram sj zaboravila li?
А бабе врати си ги назад мислењата и види што си пишувала пред 1 до 1,5год. немој ... затоа си даваат за право народот да го наречат овци што забораваат ... како кому, колкава бесе плата од образование, од минимална плата и тн. Немој, пред фактите и боговите молчат.
Јебига, бев овца, но јавно и си признав дека гласав за сдсм само за да го срушам груевизмот, племе му негово.
Е, бабе ама и самите се срушивте, а покрај вас и сите ние ама ќе биде ништо не е вечно, ни една фотеља.
Образование , здравство , полиција , армија, и многу други сектори добија 2007 2006 по 10% покачувања ама тебе изгледа тогаш не те примиле на работа можда покасно си влегла
Па како бе ти душичко од 14500 ден. со тоа покачување си стигнал до 24000 и кусур...некако математиката не ми ојт?
Знам да рачунам убаво, но ајде обидете се прво вие..КОлку проценти му се зголемила платата на Адоки? Загатка...
Има многу работи кои ги покачија за во мојата бранша... покачија Класен час од 700 на 1400 ден.. Покачија хранарина од 2300 на 3000 покачија патни по 850 на секој без разлика дали патува или не и тие останаа како плата и плус 20% во 2006/07 год , а замисли беше светска кризаа и не би повеќе ако си била Вмро сигирно знаеш