Да не се тоа претседателски? Не верувам дека би имало парламентарни избори, свесни се што ќе се случи ако го дозволат тоа.
Не верувам дека ке има предвремен и3бори, мислам дека ке бидат регуларно во 2020 како и да е бр3о ке дојдат и најдобро ке се види што ке направи оваа власт цел мандат.
Кај има таква изјава за нови избори? Шпекулации има колку сакаш, прво, претседателот на Вмро имше такви изјави као ќе имаат нова можност за победа во Мај, еве го месецот, ветер во магла иде мубетот. Јас сакам да има и Зајакот жив да се изеде од резултатот што ќе го добие. Да се засрами зајко од ова што го правеше и прави. Се мислам само кој Вмро- овчички ќе го гласаат, тие што го остави на работа и што го плукаат кај стигнат или пак другите што верно му служеа години долги,а останаа без ништо ??? Живи били па видели... Едно е сигурно- Збогум Зајко како што тргна
Работата е што зајко ке изгуби 100000 гласови но и вмро е тука така ... По максимум ке имаат по 300000 гласови(по 40 пратеници) можеби и помалку , или ке пропаднат изборите или пак една од партиве ке победи со еден пратеник повеке и пак ке им се лижат на албанските партии ... Зајко и шекерка дури не го напуштат кормилото во сдсм јас немам намера да гласам за сдам !Бруки живи се! За вемеро веке се изјаснив дека никогаш нема да гласам .
Нешто да кажат комуњарава за Лудаков Шилегов кој испрати двокаген автобус кој го купи претходната влада , за прослава на проект и пуштање во употреба на истиот пак направен од Владата на Груевски по кој цело време иако веќе три год не е премиер сдс се однесуваат како Груевски пак да е премиер. А Лудаков пијандуда со чочек слави туѓи проекти која мизерија http://joci.mk/2018/04/23/трагедија-на-сдсм-шилегов-испратил-дв/
Лудакот Груевски со пари од татко му да не градел? Со народни пари правеше автопати со матријал од Ш категорија, ене се е распукано и упропастено. Богами тендерите и со Трансмет им беа на нивоу . Не опљачкаа , не излопужеа!
Шилегов па Шилегов. ,,Другарите,, од Актор организирале. Си се веселат луѓето, до чочек им е дојдено, си ќарија Спојлер: Актор https://www.libertas.mk/aktor-nie-j...t-se-izvinuvame-ako-beshe-pogreshno-razbrana/
Темава ви е омилена за пљукање и јадење бурек по политичарите.Никој не споделува ништо ново, само се трачари.Може комотно да се спои со ,,Македонските јавни фаци" и ќе има апа шлапа на нивоу..
Тоа е тунелот и автопатот за кој се кажуваше дека се правеле тешки криминали и дубари, така? 883 Апр 24, 2018КолумниLike Лазар Ѓуров пред 13 минути · Тоа е тунелот и автопатот за кој се кажуваше дека се правеле тешки криминали и дубари, така? Да! Ок. Тогаш не ми е јасно што се слави? Ги фатија и осудија криминалците кои краделе? Или дека ете и покрај пљачката сепак има пат па и тунел?! Дајте бре луѓе, па ние немаме памтење на бубашваби….да довршиш криминален проект не е за славење туку за интензивна истрага и гонење на криминалците. Инаку, јас сум ок со трубачите. Но не вака аматерски. Ако има вистински повод (завршен автопат, фатени криминалците, вратени украдените пари) јас би ставил не еден туку десет оркестри со трубачи, диџеји на неколку бини со различни стилови музика, диско топки и други светлечки ефекти, пиење, јадење и веселба три дена и три ноќи….отворено за овој гладен и напатен народ. Да, да, внатре во тунелот. Во земјата. Внатре. Да одекне веселбата до центарот на планетата. Да се дознае дека во оваа земја некој одговарал за сторената пљачка а не “што било било, одиме понатаму”. #ЗаВеселбаТребаВистинскаПричина
Нив можеме да ги замислиме , но бркот Гоца не можеме да го замислиме Имаше една слика од 2010 кај што се во барок облечени си јанакиески и други министри Ако ја најде некој сликата нека ја постира
Прославата за 50- ка во ГТЦ со шарени овци за стварање гужва, диџеи, миџеи и све е мала беба за протоколарната прослава за отварање на автопатов. Ова со Д. Капија- Смоквица е максимално непревазиѓена лудорија. Дрмаат ромците сплет од Уснија Реџепова, пред нив бањати и урбани СКОЈ-евки у летњим хаљинама и фејк брендирани чанти вртат гзови, фрчат бакшиши, пред тендата на Зајеф се вие девојачко оро... Одамна се виде LSDM-овото и тоа колку шарената комуњара е урбана елита. Еј, а ми текнува усти им се запенија од мрчење за настапот на играорците на Суперкупот на УЕФА на градски. А оно... Како беше оноа за кармата што го викаат некои на енглески, "кармата е плажа"? Епа во право биле, си лежиш и уживаш во циркусот на глупата комуњара.