Тие од секогаш и беа духовно комуњари. Партиска книшка на ВМРО не те прави вмровец колку и да звучи клише. Во Македонија 80% од популацијата си има комуњарски менталитет без разлика за која партија гласа. Најголемото вмровско гласачко тело не е во Македонија, туку во дијаспората.
Мислам дека треба да се запрашаш што ќе правиш ти во ваква гнасна држава, со гнасен сеирџија народ(младина), со вакво циркус Адрија судство...прашај се ти што доби од овие пресуди, како иднината ќе ти се подобри на твојот живот, која перспектива воопшто ја имаме со сите беспотребни препукувања за Зајко и Грујо, додека моменталните на власт трпаат пари на сметки а ние обичните граѓани мислиме како да го пробуткаме денот??? Зарем за тебе е ова правна држава, подобар живот....Абе линч треба на сите да им направиме, пари во каса сите да вратат...мерцедесот нека го продадат и нека реновираат некое школо или амбуланта... мрско ми е да пишувам..ја замразив државава со сета оваа маса на ретко глупав народ
Прво ќе славам кога ќе го затворат, а потоа ќе се мажам за Белгија, од будучи планови. Уживаше 11 годишен садизам? Сериозно прашувам.
Чекај малце, зашто на прашање ми одговараш со прашање? Кој фактор сум ти јас во животот за да те интересира дали 11 години сум уживала или мизерувала? Прашањето ти е што ќе се офајди овој народ, дали ќе прогледа при очи, дали овој патолошки лажов Зајко ќе донесе некоја добробит на оваа земја или ќе не погреба и ќе ни го тури крстот??
Иронично, тебе да ти го поставив истото прашање за да ја доволам поентата - non of your business. Не, ти не поставуваш прашања, туку вреѓаш без усул. Друго, нема да се офајди народот, но со влегувањето на коловоџата кој 11 години не ебеше жива сила од закон, две години зад решетки се и те како премија, па макар била и селективна правда!
Кое мочање му удира Мицкоски на Заев Сега треба да сфатите дека за која цел е поставен Мицкоски за претседател.
Не мислам, туку знам дека требаше да добие пресуда, ама знаеме зошто тоа нема да се случи. Сепак, според времетраење и вршење кривични дела, Грујо е убедливо на пиедесталот. Овие се година дена на власт, а да бидат и уште три нема да успеат да го достигнат врхунацот, купот од гомна кој го направи Грујо со неговата багра изминатава деценија.
немам намера да им ги мерам куповите..јас чекам само да се исполнат ветувањата што ги даде моменталната власт. Но ајде да го слушаме дуелот