Ме пресмеа,се зафркавам,на тв за врат ќе се фатат,тоВа дечко-дечко или девојка зависи кој за колку ќе го продае полот ко ќе се изгасат камерите
Јас на време се уклучив на омилената тема-ЕКОНОМИЈА кога 500евра а? Ахаа ќе се кренат..........како тргна ко ќе ги преполнат затворите и хранат од наши давачки становниците таму,и овие минимуН 12 000 пак ќе станат 9000-10 000.
Умирале луѓе пред Нова Македонија-Заев, Со некролози на дебата-Мицко,комедија е ова бре,никакви плати покачување ништо
Навистина беа културни од делот економија наваму колку слушав. ама јазици не пуштаа,водичка си пуштаа отпојќе за пред камери ова,божем избори се па народот ќе лајкува и кој има појќе победил
Претпоставувам дека многумина од вас очекуваа некое трач шоу на ниски навреди и плукање, но од друга страна добија една цивилизирана и аргументирана дебатна емисија во којашто апсолутен победник е Мицкоски. Дефинитивно го сроза со аргументи и факти. Моментот кога му рече на Заев дека не само што лаже, туку суши
Јас ги замислувам овие партиски вработените од партиите на овие двајца лидери како седат пред ТВ ја следат дебатата и мастурбираат. Инаку вечерва гледавте дискусија помеѓу два шупаци, не се знае кој од кој е поголем. Водителот јадниот тампон зона претставува во оваа ситуација.Важно си направија муабет се изнасмеаа како недоносени и сега после дискусијата ќе одат на лесковачка скара негде. А ти народе вади си ги очите.
@Mamli многу ме изнасмеа Дефинитивно ниту Заев ниту Мицко поетот немаат никаков капацитет да бидат политичари !! Б.Ц и Војводата бар беа поинтересни , овие се лузери (и едниот и другиот) Од оваа држава нема да биде , бегајте побрзо од овде
Не му рече дека лаже културен беше,само рече тоа му е карактерна особина. Браво се на нивоУ, созреале сите по 27год. ''демократија ''
Јас очекував да кажат на кој начин планираат да ја намалат невработеноста и да стасаат до тие фамозни 500 евра плата. Се фатиле за тие странски директни инвестиции како слеп за стап. За домашните за кои велат дека се трудат да ги стимулираат, се прашувам на кој начин со пуштање на инспекции и рекетари ? Не се објективни и двајцата. Ја избегнуваат реалноста, за нив важни се само бројките и кој повеќе ја задолжил Македонија. Епа и ние не цицаме весла и ние имаме со што да размислиме и да го анализираме тоа што го зборуваат.
На 2 јуни пред Владата на РМ дојди на големиот протест на ВМРО да ја чуеш целата нивна програма и промоција на новото раководство.