Пази тебе да не ти се слоши поради емотивниот ангажман во ситуацијата. Зошто си ме цитирал воопшто (дури сега приметив)? Да не не е вистина тоа што го пишав? Каде се наоѓа екс-премиерот во моментов? Во притвор/затвор сигурно не е. Онака е како што напишав - чекате ден тоа да се случи. Уште колку ќе чекате, не знам, не се сипај на погрешна адреса.
Прочитав еден и3вештај од некои 3емји Членки од ЕУ не3нам дали е официјален или не. Лошо ќе биде, ќе стагнираме, нема да се мрднеме чекор напред кон никакви реформи. Самите наши политичари ке неможат самостојнно да ги спроведат тие реформи, шанси немаме, но ако е една можност 3а прво решение па после преговори е подобро 3а нас, вака сум голем Песимист бе3 решение и ако не ни дадат почеток на преговори нема да имаме никаков напредок и прогрес.
УАА за МПЦ-ОА. На комуњарите, криминалците и антихристите не им е место во вековните македонски православни храмови. https://kurir.mk/makedonija/vesti/s...d-osnovanjeto-na-ohridskata-arhipeiskopija-2/ На Света Гора не му беше дозволен влез на Ципрас и беше пречекан со знамиња против антихристот.
Ете, гледаш како предвидов што ќе кажеш (каже, поточно, некој од вас)? Трк и ти слика на Заеб да урамиш. Невозможни сте.
Не сум се возел никогаш во мерцедесот. Рече Заев и остана жив. Не сум избркал никого од работа. Рече Заев и остана жив. Нема да има уставни промени во однос името. Рече Заев и прифати ерга омнес. Потпишав гаранција кај Иванов дека не ја прифаќам Тиранската платформа. Рече Заев и го стави на гласање законот за јазици. Не сум виновен, рече Заев и ги подели парите со Вицето. Во минута, минимум 10 лаги, кажани без проблем. Тоа е дарба бе луѓе. Мене, уште не ми е јасно како ваков човек успеа да ве излаже да го гласате. Уште понејасно пак, како и натаму му верувате.
Ајде ќе одиме напред им направија притисок во Брисел и на Грција на нашите, се нашло рамка која ќе биде прифатлива и на нашата страна. Сега се очекува конкретното и финишот од двајцата министри. Нека ни се 3атвори овој проблем кој што не кочеше во минатото многу во минатото во смисла на главна суштинска реформа на државата пред се да ни дадат почеток на преговори кој што ги чекаме од 2005.