Видео од вчера. https://www.facebook.com/Press24mk/videos/1755774294472094/ Моќно Boys are back in town Следна реформа на ВМРО треба да биде јавна забрана на користењето на комуњарското грдо знаме на Грчев. Да живее десничарска вмровска Македонија!!!
Моќно или не си заминавте окламбушени од млитавиот говор на Мицкоски. Нешто медиумиве слабо ве проследија, а? Кај се сега Сител и Канал пет да паѓаат у несвест дека имало еден милион луѓе на протестов.
Ooo, некој чул за Истанбулска конвенција Нема лгбт по училиштата, не шири дезинформации. Со злоупотреба на деца по митинзи се крши една друга конвенција, Конвенција за права на детето. Ама кој да ти каже, Ивана.
Со тоа што јас немам пиено алкохол повеќе од една деценија. Но, во име на Македонија и ВМРО може да наздравам една со тебе
Кој ви е к*** на вас од Вмро нареден митинг со стап ќе ве мавам,сто пати им кажав да прават селфи вака.... Бидете малку културни како дечково. Не знамиња да веете,тоа е спротив устав.
Вие, му го меревте и видовте? Ме изнасмеа хахахахах да си жив, на цела мака што си ја имам, ти ме насмеа.
Мирка е само едно загарче во Вмро,дека Сдсм и го тури прстот у гз. Не го оправдувам и ова,не и личи на годините.
Може не му го видел на голо, ама сигурно му го измеркал преку пантолони и заклучил дека е "мало". Ситно а динамитно Ме изнасмеавте
Уште тоа да го видам т.е слика и ќе треба надвор да одам на мир да се изнасмеам,а да не разбудам никој. @ilyan Ситно- динамитно Царица си
Мене едно ме мачи од политика,зошто откако е Заев на власт во ова недно време(ситни ноќни саати) лаат џукели(а по сведоштва на комшии и напаѓаат)?
На секој протест на вемеро се покажува уствари трагедијата од владеењето на паторот. Толку гладен народ, желен за парче салама и сокче,и можноста да го видат Скопје единствено преку платен превоз ( и тоа пак индиректно од нивни пари, значи не е бесплатен ), неможноста да се посети друг град во Македонија која е практично два на два, е вистинска трагедија.