господине да се разбереме ти не ја сакаш ни македонија ни нас македонците но зашто не ми одговори каде и кога УЧК победила.
Kako prvo KOSOVO E VISE ALBANSKA DRZAVA srbija go izgubi kosovo i toa e najgolema pobeda na UCK... i sum imal devojka makedonka sto mnogu sum ja sakal zs vaka zboruvas.. i pak ke ti kazam Teško onom koga Kina hrani i Rusija brani
Ти па никого не сакаш... ни Албанци, ни муслимани, ни хомосексуалци, ни ништо. Ти викам, имаш околу себе секакви.. Гарант си седел на иста маса со хомосексуалец, барем еднаш во животот, ама не си знаел
знам дека нашиве одат со вас и срце ме боли за тоа но јас не сум моќен ништо да сменам. косово е меѓународен протектотат и окупирана територија од НАТО. се повеќе се стега обрачот околу косово.
како да сакам некој кој ме мрази и ме убива, прочитај што напиша албанецот: ние скопје ќе го запалевме и војна ќе имаше за монструм а они ни убија деца и човек.
Покрај Анѓушев, Локвенец, снаата на Цветанка Ласкова, Претседателот на ОО Кавадарци, денес се приклучува и Александар Семенпеев, советник на СДСМ во Општина Богданци, кој добил грант од Фондот за иновации, изјави денеска на прес-конференција, опозицискиот портпарол, Димче Арсовски -Александар Семенпеев од СДСМ кој заедно со својот татко се сопственици на печатницата „Софија“ ДООЕЛ Богданци, доби грант од Фондот за иновации во вредност од 1.058.541 денари. Да потенцираме дека печатницата „Софија“ ДООЕЛ Богданци во повеќе наврати има печатено рекламни материјали за СДСМ. Дали можеби со овој грант се расчистуваат некои претходни изборни долгови од СДСМ кон печатницата? Особено е чудно и несфатливо за јавноста во целата постапка како е можно баш сите овие функционери во СДСМ да добијат грантови за своите бизниси- изјави Арсовски. Тој додаде дека Јавното обвинителство мора сериозно да ги испита сомненијата за криминал со поделбата на грантови во вредност од 10,5 милиони евра. https://republika.mk/943129
босна се распаѓа на 2 или 3 дела, македонија на 2 дела, а иницијална каписла на се ова ќе биде поделбата на косово.
Па ако некој им кажал дека невини се во затвор, нема да се изненадам да се дигнат. Затоа, не се верува на се' и сешто и не се тера правда на улица, туку по институции. Не се измислени тие за џабе. Баш тоа им е цел... да се спречи улична правда. Што сакаш да коментираме? Повлечени се сите грантови и се истражуваат неправилностите.
Со толку жртви и бегање во Македонија од Косово за време на '' освојувањето '' не би го нарекла баш победа на учк. Го добивте на поклон затоа што Америка направи база таму.
Мицкоски: Покрај националниот срам и понижување, се случува и економско уништување на Македонија https://republika.mk/943054
Е како да не биле сите од прв до последен Сакаш да ти кажам колку Македонци познавам што се криминалци, па никогаш не би рекла, дека сите од прв, до последен се.
како се станува газда на две хидроцентрали ? ај објасни ми молим те, сакам приватен бизнис со струја да почнам
Заврши машински факултет, стани доктор на науки, угледен професор, угледен член на партија со децениско искуство. Не е за џабе ставен на чело на ВМРО. Способен, хармизамтичен, енергичен и работи по цел ден. Можеа и друг пиун да стават. Кој може на Мицкоски да му забрани да има приватен бизнис со струја ако е се регуларно?