Paa srbite gi znae site mesta na UCK bidejki vo vremeto na vojnata srbi imase mng vo kosovo... znaci samite srbi od kosovo davaa informaci kaj se naoga UCK inace i Rahman Morina bese predavnik ama toj bese srbin so albansko ime..
Фантастично Интересно ми е што и ВМРО и СДСМ се свртија кон стопанственици за лидери. Дали не чека трулиот капитализам, или ќе избалансираме малку и ќе се намали разликата помеѓу богатите и сиромасите?
имам факултет работам како црнец не сум харизматичен и не сум член на ДПМНЕ. имам шанси што мислиш ??? ако сте добри како народ кај се сега србите од косово ??? зашто крст со орелот ???
Nikoj ne gi brkal srbite od Kosovo tie sami otidoa.. so sila nikoj ne gi izbrka a srbite prvin go okupiraa kosovo nie samo se borevme da go oslobodime nasata zemja...
Не знам другар. Избори се. Со самото тоа што стануваш член на партија не те прави потенцијален бизнисмен. Таму треба дури многу повеќе да се бориш, затоа што змии ти дишат зад врат.
Gjergj Kastriot Skenderbeu bese Ortodox a i albanskata istoria e mng povrzana so ortodokskata religija... )
Скендербег беше етнички Србин. Неговата мајка Воисава, била кнегиња[4], одполошкотосемејството „Трибалда“[5]или од благородното семејство „Музака“.[6]Неговите родители имале девет деца, од кои Ѓерѓ бил најмалиот син, неговите браќа се викале Станиша, Репош и Костандин, а неговите сестри Мара, Јелена, Анѓелина, Влајка и Мамица. Сите српски и словенски имиња.
хахахахајајајајајајхахахахахахахахахахаха топ ти е вицов сигурно и во МК сте автохтони и окупирани па зашто ги палевте црквите по косово и во МК 2001г. ???
Paa ako gledame istoriski dokazi Bitola do 1920 bese poln so Albanci isto taka i mng drugi gradovi vo MK, na primer Skopje-Skupi e Albansko ime i Skupi-skopje bese glaven grad na Dardania za toa ima fakti... no nema vrska sega sme 21 vek... Nitu Islamot ne ni dozvoluva da palime crkvi posto i vo kuran pisuva deka ne treba da se dira gospodova kukja... toa go napraile ekstremisti ne Albanci... )
Cel svet Skenderbeg go priznava kako Albanec duri i osmanliskata istoria go priznava kako Albanec ti tuka vikas srbin hahaha idi leci se...
и олошот словенски ги сотре мирните албанци и им ја зема нивната вековна земја. ама кај баш битола ја најде ?
Не треси глупости жити се. Скупи е латински израз од римско време. Вие имате врска со Дарданија како што Узбекистанците имаат врска со Австро-Унгарија.
Vo bitola e sozdaden Albanskiot Jazik nie go imame najcistiot jazik vo Balkanot so nitu eden jazik ne e slicen.... toa go potvrduva i deka sme Autochton vo Balkanot..
Albanskoto ime i Albanskata istoria e priznaena vo cel svet i nikoj ne moze nitu da ni go smeni imeto a nitu i istoriata... jas ne znam zs mrazite Albanci koga nie sve vi priznavame... vas Bugaria ne vi go priznavaa istoriata, Srbija crkvite a Grcija imeto... ?