Jas ne provociram tuku ovie 'patrioti' pocnuvaat prvi i nemam nikakva vrska so sverceri duri mozam da kazam posle poslednata slucka so Sazdo se sramam od niv i ne provocirav nisto jas samo kazav deka makedonskite navivaci ne se bas taka jaki kako sto peat i komentirat niz fb tuku jadat kjotek kaj i da odaat... a i ne sum nacionalist no na ovie 'patrioti' vo ovoj forum treba nekoj da im kaze direktno vo lice poso gledam so drugi clenovi zboruvaat kako sto sakaat epa so menen ne mozat taka da zborat... Nemoj da lazes ti si clen na Majmuni prilep i si obicen narkoman aj samo kazi deka ne si od prilep...
Јас не се натегам. Немам 15 години, па да сум дел од некои навивачки групи, а ниту некогаш тоа ме интересирало.
Прашај го тој што почна да мери кој бил појак Не сум дете да се радувам на тепачки но секој заслужува вистински одговор.
А пак ти.. да не остана покусо. За да се реди муабет на 5 страни, требаат најмалку двајца. Сам себе не си реплицираше.
Jas ne rekov nisto loso osven deka treba da se pazaat albanskite navivaci poso ne se praat mangupi samo na tastatura tuku stvarno se rizicni ne kako drugite mak grupi....
Ајде, достате сите. Та и едни, та и други, за осуда се. Тепање не треба да дебатирате, туку да осудите.
Почнав од таму каде што требаше да почнам врати се две страни наназад сама ќе видиш. За другите незнам претходно што дебатирале.
ama i vie gi praevte jaki komiti zatoa inace porano mozebi sum imal nekoe dobro mislenje za sverceri ama od slucajot na Sazdo pa navaka veruvaj mi deka ne samo jas tuku site albanci od Cair ne gi sakaat...
Професионален војник на АРМ учесник на инцидентите на Мечкин Камен Во врска со вчерашните информации за учество на припадник на АРМ во инцидент на прославата на празникот Илинден на Мечкин Камен, Министерството за одбрана ја известува јавноста дека е формирана Комисија со цел покренување на постапка против професионалниот војник Мартин Богоевски кој е евидентиран односно препознаен на видео снимка од инцидентот во Крушево.
Ne samo ne treba i da provociras koga nemas muda da go naprais na delo svakjas li kaj mi e poentata inace sum protiv nasilstvo i navivackite grupi treba da isceznat od Makedonija
Леле кој нашол да зборува за провокација. Вие, обичните албанци провоцирате со тоа што ни знаме почитувате на државата во која живеете, ни празник, ни бутур.
за ова на калето ДПМНЕ ќутеше додека ДУИ ги ослободуваше "јаките". вакво нешто од малцинство кон автохтоно население да се случи во бугарија, грчка или србија имаше да биде хаос. ама пусто македонче си ќути и си трпи.
Ти и на чело стави си го ако сакаш за на форум, ама каде се националните знамиња кои со закон мора да стојат до секое туѓо во државата? Ги застапуваш албанците, биди доследен и застапувај ги до крај.