Не ги сметам за 'Богови', само сум свесна дека имаат повеќе ресурси и информации од нас. Тоа е реалноста... сакале ние, или не.
Кај пишува дека се крие во Ватикан??? Дај да видам...Сум ги читала сите текстови од а до ш како му виселе над глава од ВМРО, колку кеш е испран преку продукциската куќа на Лилјана Петрович, новинарите све му извадија од контекст...
Историски ден за нашата држава. Ајде нека ги изгласат измените и да завршиме со оваа фарса еднаш за секогаш. Аууу Камчевска Милевска за .
Јас не знам која будала треба да си па да прашаш кој пратеник признал дека му понудиле два милиони евра, кој е тој што за некој медиум ќе објави да, да мене ми понудија, ми се заканија дека ќе ме ликвидираат, а син ми и жена ми ќе ги избркаат од работа? Зар очекувате таква изјава во ваква диктатура?
во множина е: коИ На кој му понудиле 2 милиони евра? Нема потреба од такво нешто... Им бараат да вратат пари што краделе, не да им даваат уште.
Помина, изгласани се уставните измени со двотретинско мнозинство. И Оскарот за дрвен политичар на денот го добив јас за анализава. Учете, аматери
Како мајсторски изиграно од двете страни.Зајко си испорача тоа што си вети,Мицко се покажа ко про еу/нато и Америте нема да го рибаат,овие што требаше да лежат затвор си гласаа ЗА амнестија.И волкот сит и овците на број.
Не oчaјувaјте им гo дoлжиме oвa нa нaшите предци, ќе се бoриме, збoгум дпмне. Ќе се стaвaaт кoнтурите нa крaјнa деснa пaртијa. Ќе имa Мaкедoнскa нaциoнaлнa држaвa нa бaлкaнoт ! Свобода или смърт