Точно. Народот на референдумот се' си кажа. Ако се чувствуваш повикана, да, те нарекувам. Тркни до кај Мицковски. Неам работа со Бихачка. На форум си седам и си кажувам мислења Твоите проблеми, ќе бидат решени.
Со вакви судии уште 20-30години ќе се изнаслушаме глупи про еу кампањи пред секои избори додека добиваме вето од секоја можна членка на еу. А у меѓувреме таламбаси со четврто ќе грабаат државни пари од грантови за иновација печатница. Цитирајте ме у 2048
Па ти само тоа и правиш. Мицкоски што е до мене може да го сменат уште утре. Али и не ми е нешто од круцијално значење. Не е убаво да се служиш со навредливи квалификации.
Се откочи работата нека тргне напред, еве во нешто се согласија пратениците и на Сдсм и Вмро. Ова беше национален интерес за сите нас.
Најлошо е вака кога е точно 80, ни повеќе ни помалку , точно 80 , ова мене ми личи како испраќање порака до патриотите.... еве не знам...
И мене тоа ми падна в очи Првата реакција ми беше: Уатдфак?? Не мора ни да е порака баш.. може било до последно повуци-потегни.. Ене го што кажува онај поназад во коментари: Пратениците спиеле во амбасада.
Абе глеј , да го решиш овој проблем треба да размислуваш како погано вмровско човече . Зашто да ризикуваш избори и можност да изгубиш место во собрание кога можеш уште 2 год комотно да си лапаш пари и да уживаш.... EASY PEASY Мене ми е мерак што вмровци гласаа , пошо 5 год кога зборам дека се расипани срања мене ми викаа дека биле патриоти или не знам што , сега се прашувам дали утре ќе ги гласаат и подржуваат.... мераци, стварно мерации.
@Mamli Убаво викаш во Грција изборите се во пролет, до тогаш работата ке е завршена. Грција е во далеку незавидна ситуација од секој аспект, така да ке мораат да ги послушаат европските и нато лидери. Се радуваш и само се фаќаш за сламка, а секоја ја испушташ.