Баш така. Сум секој кој грешел да оди кај му е место, ама претерано е се политички да е тоа. Така и се губи смислата. Како бе еден од дуи не се огрешил.
Баш тоа ми е поентата...не само од ДУИ, сите овие директорчињава од партиите што сами за себе не гласаат како СДП, ЛДП, НСДП и ред други кратеници.
Да да ДУИ дефинитивно, бедејќи пред се се најголема партија после ДПМНЕ и СДСМ и а + се 17 години континуирано на влас (освен од 2006-2008 )
ДУИ им се на сите наши партии кои ќе дојдат на власт коалициони партнери.Тие бетер од нашите се,само никој не ги задира им имаат страв А божем другиве откорнаа говорејќи.Сите се исти,само овој мислев нај "поштен"е.
Жално,навистина жално и болно И уште два други. Сега најверојатно државен и национален празник ќе ги славиме Halloween,8 Март,денот на албанската азбука...
Колку е ова вистинито и возмжно? Да не е некој спин? Се изначитавме такви еден куп. Оти, ако ова е вистина ќе биде страшно. Вака се уништува идентитет, не со името. И за ова вреди да се излезе на улици и да се протестира. Сите до еден. Што народ ќе бидеме без 11 Октомври, 2 Август, 24 Мај. п.с Ич не е за потсмевање идејата за 8 март. Баш напротив Се сложувам. Години наназад сонувам за независно судство. Иако и ова е некаков чекор напред. До сега не се апсеа меѓу себе, барем не големците. Сега, следните ко ќе дојдат ќе ги апсат сегашниве криминалци и можеби (наивна надеж) од страв од затвор ќе престанат со криминалот
Колку е точно не сум сигурна,го прочитав во групите за БОЈКОТ,ама држи вода се што пишува.Затоа и го постирав тука.Ова се сите наши национални празници,без нив....NO IDENTITY,NO NATION...
Ништо поврзано со НОБ нема да биде скратено, нити пак 8ми септември. За Илинденско востание, денот на основање на Македонската револуционерна организација и Крушевска република, можно е да славиме заедно со Бугарија.
Зоран 2016 -" Ќе го шитнеме мерцедесов , ќе купеме возила за Брза помош Заев - 2018 " Супер е мерцедесов ќе ја шитнеме брзата помош хунта долууу!
Оти да не? Комшии ни се, имаме заедничка историја.. Да не прајме муабет за тоа што пола младина изваде бугарски пасош или е во процедура.
Оти ниту еден ГРК,БУГАР ПА И АЛБАНЕЦ не ти мисли добро.Прво гледа колку може повеќе да те уништи,приграбе,дискриминира па и понижи. Тие што имаат бугарски пасоши нека му ја мислат,може да ги викнат и воен рок да служат.
темава конспираси тиорис целата е станата Уште витали да дојде и да каже дека земјата е рамна и да си одиме
Ако очигледното ти е заговор,не знам што останува друго.Се е јасно и гласно, и човек кој не е партиски ограничен многу добро ги согледува работите.Тој што не сака да сфати е друга прича.
Точно, многу добро ги согледува работите. Затоа ти предлагам да се тргнеш од партијата за да ти се отворат очите.