Народот не кажа ништо. Да излезеа тие што бојкотираа, а би гласале за "не" - тогаш можеш да сметаш дека кажале. Јас не гласав, и не сакам мојот глас да се смета за "не". Имаш избори на кои никогаш немаш максимална излезеност. Со оглед на тоа што немаш попис и дека имаш преголем дел на гласачи кои или не излегуваат или не можат да излезат и да сакаат, логичко беше дека ВМРО ќе алудира на бојкот, за да си ги присвојат и тие гласови. Гласање "не" не им гарантираше дека ќе соберат доволно гласови за негативен одговор, па си ги присвоија и тие како мене, Станка, Мара и Симе што не гласале од икс причини, а не затоа што така сакал ВМРО.
Ееее им избега Груки. Што беше тупање во гради, па почесен претседател го прогласија Ги остави на цедило сите негови ,,следбеници,, Вака ли се брани честа ? За ОВОЈ ли се тепавте овде по форумот ???
Кај fellow диктаторчето Орбан, шубо Реков јас уште meme material следи Богохулие на месецот Баш периодов го читам и студирам По, срце ме боцна Немам ништо против тебе ама аман бе женче, не се брукајте вака со релативизирање и прекумерна желба за објективност. Миленко е дно дна, најдолна јавна фигура во земјава. Со сè тоа што има напишано, не заслужува ни кликови ни внимание, а камоли па некои вистини напишани без никаква цел и корист да бараме кај него.
Ќе си пијуцка коктелче во некој стан во Будимпешта и ќе си пише срцепаратални статуси на фб, додека другите ќе легаат го затворите. А влегоа негов гз да спасат. Какви коментари пишуваат на постот, сфаќам дека се за вмро ама не ја сфаќаат каузата... Жално...
Вака нека ги лажат кооперациските сељачишта дека лето Господово 2018-то кога сите комуникации се следат, особа од калибарот на Никола Груевски воочи издржување затворска казна мрднала од дома без тие да знаат.
Алал да ти е,ду*и си ги граѓаните со чело на Зајко и свиркај си во Будимпешта,а неписмениот народ нека верува пак на политичарите,не се излегува од ДРЖАВА ТУКУ ТАКА,ПА УШТЕ КЕ НЕ ПРАВАТ МРДНАТИ СО ГЛАВИТЕ,ГО БАРАЛЕ ПА ГО ЧЕКААТ ПРЕД ЗГРАДА,МОРЕ МАРШ ОД ДРЖАВАВА СИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ДО ЕДЕН ГНАСИ СКАПАНИ,ЛОПОВ ДО ЛОПОВ,КРИМИНАЛЦИ ДО КРИМИНАЛЦИ ГОВЕДА.
Дали мислите дека САМ излегол од Државава? Дека никој не му помогнал?....Дека некој не замижал? ...политика е во прашање и тоа висока
Секако дека нема шанси да искочил сам,ова е организирано и тоа предобро организирано,нормално со чело на оваа моментална власт.Иначе да не сакале Сдсм да му помогнат во бегството ке беше до сега више фатен и тоа на искачање од зграда,или ке му дојдоа баш кога најмале очекува,али помош со приватен авион оп во Будимпешта,после 2-3 дена,еј тука сме дрн дрн јариња.Абе ова да земеш и све да испотепаш.
Јас уште се надам На Г6 од Заев. Се надам дека го оставија да се побрука . Ако не, Заев ке е избруканиот .
Game of Thrones го*на да јаде Човече со солзи се смеам кога ми го покажаа статусот што го пишал Бре психа од човек. Ама хакнат да не му е профилот? Сигурни сте дека сам пишал? Па и коментарите бе... Зини земјо голтни ме! -sinu makedonski so tebe sne sekogas i ke bides nas premijer vo srcata. -odi begaj lavu ti si gospodin nas. -bidi ziv i zdraf nas precedatele. -cela dae. Може да бидат попатетични? п.с. Не може сам да излезе. Му има некој од власта помогнато. п.с.2. Може ли некогаш да биде досадно во ваква држава со вакви политичари?
Грујо му рекол на Зајко,Зајко ке ти дадам едно милионче,ти ке ми дадеш едно авионче,а јас во Будимпештка ке си пијам едно сокче,и така лепо фино Грујче наш,голем маШ,си го лади во Будимпешта,додека некој 3 години лежи и го јаде за 100 кебапчиња.
Ама незнам дали се сеќавате колку Груевски одеше на ,,гости,, кај унгарскиот премиер Виктор Орбан ? Од што многу се сакаат се посетуваа ? Орбан лани и на судење како поддршка му дојде. Уште тогаш се збореше (кулоарски) дека груевски си прави место за азил во Унгарија.
Кристално јасно како солза беше информацијата дека Грујо ќе бега, па така и го "бараа"! Оваа режија ја скрои власта, Зајко наш миротворецот што ја рзнебити државава.
А ти мислиш зајчево е во оваа позиција од што е паметен. Намерно е ставен за да ги истера сите ср*ња што треба да се направат, оти не е баш интелигентен. А за Гвујо да чујам збор, два од неговите најверни поддржувачи тука на форумов? Вака се брани и сака државата? Браво патриоти! Само напред! Или чекате инструкции од штаб Вака ли ве учат од штаб? Интерестинг Сиротото глувче, пардон гвујче бегалче напатено и избркано од страшниот зајко