Како не ти е срам, како може толку без чувства да си и да не тагуваш што Грујче наш не е веќе во државата? Па цела држава жали, не знам што срце ќе имавте на друго да мислите
Нема да оди ова вака. Побегуљата ќе се врати, кај и да е. На негово место, јас ќе имав веќе иштанцано пасош на друго име, пари на сметка во швајцарска банка, правам пластична операција и право на сунчање негде по Пацификот. А не тој, јаден, до Будимпешта само... Вмроовчињата и ова ќе го оправдаат секако, алал да му е што избега, ги зезна комуњарите. Па нели ионака ќе се врати вмро на власт во март, ќе прогласат монархија и ќе се врати царо на голема врата
Ај па кој ќе тера Нова Година во Будимпешта нек го поздрави поранешниот премиер. Нек му пренесе топли поздрави од неговиот народ
A кога ке си подразмисли човек поубаво ова со Будимпешта ми се чини многу просто, кој кажува каде е кога бега? Ке побегне и лабаво ке пише таму сум, аха. Негде подалеку е, не е он ич мутав.
What's wrong here?? Како и сите останати, едно е да си на работно место,друго е приватно. Ја почитувам за друго неа,што има баш муда да каже.
И шо ќе му кажеше: зш не замина во затвор или зш побегна Па зарем не гледаш дека е осуден бесправно по нарачка на Хунтата за возило кое го возат тие кои го судат и осудуваат.. Да беше осуден за некое друго дело ајде ама за ова....
Ова до наводново бекство нЈмногу му одговара на Зајко, бидејќи ќе си има муабет да си врти додека се разбере што е навистина работата... А глупавиот народ ќе си слуша и ќе заборави на сите ветувања што ни ги даде Црпко Плати од 500€ , повраток на ддв, намалени казни , плати за лекарите од 100 000 ден , зелена нафта за земјоделците , поефтина нафта за потрошувачите , не менување на уставот и уставното име и уште еден куп на ветувања и лаги дадени од Црпнатиов...Како само му се поклопуваат коцките на Црпка секоја чес , ем дефокусидање на народот ем заборавање на лагите кои ги вети зАјчо
НемогуЌе да сте толку замаени? Гвујче си е осуден по пропис, тоа што мерцедесот се вози нема врска со тоа дали он е крив или не. Или можеби има? Еве не знам, објасни ми како го ослободува од одговорност? И птиците на гранката знаат и слушнаа како се случуваше нарачката, само вие не знаете
FINALY некој паметен да каже што е цела работа околу Грујче. И јас го зборам истово,ама тие за Миленко се фатија Што да им правиш, толку разбираат.
Вие двајца сега сте им замена на Мамли и Биан..не знам во кој свет живеете, со што ви ги мачкаат очите ама стварно не ви е лесно.. Edit: потврдија на Канал 5 дека Грујо е во Унгарија..срамота толкав углед имаше до вчера сега од еден Заев бега..да не беа Орбан и Русите..искрено мене ми е жал за децата само..можеше да си ја одлежи казната и да си искочи.Сега ќе го јури Интерпол.. Планиран е попис за 2020 АМИН.Како да го чита некој форумов, првин апсанац за Грујо, после поевтинување на горивата сега и попис.Од Фемина до ушите на Владата.
Ова со Грујо е комедија. Знаете како кога си играте со мало дете, Цекај да те фатам, бегај, бегај бегај...леле ама си бррррз. И онака споро трчаш демек детево фитиљ фаќа, а оно... Мизерија сме.
Јас живеам во "розев свет" како тебе. Побогу не гледаш дека во државава скоро и ништо не функционира како треба? Се е мито и корупција (не дека не беше претходно,ама Заеф ветувашр брда и долини пред да дојде на власт.Од нив останаа само камењата.Економијата е мртва,образованието тоне,судството корумпирано до коска,здраството е во колапс(нема реагенси,нема соодветен медицински кадар,болниците пропаѓаат..., државна администрација пренатрупана и дреме по шалтери....Ветуваниот СОЖИВОТ НУЛА!! Ова е мојот "розев свет" што ти очигледно не го гледаш. Те жалам. Ти збори и оправај понатаму за Грујо,ќе се опраиш некој ден-се надевам.