Јас не ги бранам претходните,се изјаснив за нив.Ме прашавте позитивни мерки што имале донесено,и јас ви набројав неколку што ми текнаа.Вие и на нив мана им најдовте. Дај и овие нека воведат популистички мерки некои, не е на одмет,како и да е ќе бидат добредојдени за луѓето. Преѓа посла имаат ПРЕДАВНИЦИВЕ.
Фала, не сакам популистички мерки. Ама повеќево ко што гледам ги сакаат, оти грото се прости или ограничени за да ја согледаат заднината зад тоа. Затоа и сме тука каде што сме. Не ни е крив зајко и гвујо, ние сме.
Е дај кажи некоја долготрајна мерка,па ние простиве да се просветлиме. Ако чекаш некоја долготрајна мерка од овие ќе си останеш со прстот во уста.
Уопште не чекам, ниту ги идеализирам. Неспособни се. И сеа оти овие неспособни треба да го величам фирерот и неговата криминална банда? До толку ли сме отидени?
Само би рекла: НЕ ПРАШУВАЈ ГАТАЛЕЦ-ТУКУ ПАТАЛЕЦ. Затоа цела бугарија е на нозе. За ова ли вреди да се самоуништиме?За ова ли вреди да ги избришеме нашите корени? За ова го менуваме името? Инаку и во Полска има исто немири,и го палат знамето на ЕУ. Еееееее има една песна:"Касно ќе бити касније"
Јас лично би ги затворила за доживотно во затвор претходните, и би ги дерела до гола кожа. Овие ептен ја утнаа, и најтрагично е што нема назд
Ова ми е прв коментар на темава, свесно ја одбегнувам, се надевам и последен. На сите денес им е смешна ситуацијава, мене најискрено ви кажувам ми се плаче.
Киднал Грујо а? Очекувано, Шутка не му одговара на стилот. Единствената работа што очекуваа обожавателите на сдсм (после еден куп разочарувања) да се спроведе како треба ама ете и тука разочарување. Што остана уште од ветувањата неисполнето? За и тоа да не го исполнат.
Бројчаникот за вратените пари неможат да го уклучат Абе овие од сдсм се тотална неинтелигенција, една проста собрана раја од пичке си мајчине кои ни ја уништија државата
Заборави да пишеш дека вечно ќе останеме и неебани (од "нетртењето",нели) Патем и Заев бил у Будимпешта, сеа шо праиме.
Добро сега и Визер летовите ќе ни ги укинат до Унгарија ? Некоја субвенција да пуштат за нас што сакаме у посета да му идеме, секој трет лет бесплатен, м?
Баш напротив. Има доста активни батки во Идризово што ќејфски би го работеле. До ентериерот е сигурно.
Ви падна камен од срцето на вас патриотите. Месијата слободен, како што доликува И место да му кажете фала на неспособниот зајко, вие го ругате тука