Многу смешно Гревови живи сте. Ајде сега сите за раче по стапките на водачот да се исчисти земјава од вакви гниди.
Што ми се лутите на мене? Вашиот лидер тајно си соработува со Мијалков, а од друга страна го пушти Груевски да емигрира во Унгарија како дел од дилот и пошироката слика. Нема правда, нема мир ќе излезе на улица да бара оставка или?
Да не му се кршат, нека се врати. Еве на Мамли, ако не ја разбра поентата, малку на твитер е разјаснето
Конкретно околу Доместосот . Јас би препорачала Солна Киселина . Ем повеќе има , ем поефикасна е . Да ги споиме лицата Н . Г . З . З . и С . М . и да ги осветиме со светена вода ( во која ќе има солна киселина ) па можеби ќе се исперат и ќе обелат . Да не бидам погрешно сфатена , не би ги убила , тоа е лесно . Би ги ставила во најлошо крило во Идризово , па минимум 20 години .
Оливер Спасовски, да сме во некоја нормална земја до сега требаше да си поднесе неотповиклива оставка. Ама за жал не сме.
И може конечно да ја прекрстиме државата во Банана држава.За тие што ви ги перат мозоците во партиите,премногу ми е жал за вас,целиот живот ке молите за парче леб и ке ве лажат,ама не сте вие криви,толку мозок имате,вие пак да си трчате по штабЧињата,митинзите,да гинете за вашите ВОЈВОДИ,ЈУНАЦИ.30 години секоја власт што била во оваа држава,освен лопурдење на народот немало ама БАШ ништо друго,а нема ни да има некогаш нормална партија или нормален политичар,и не заборавајте КРИМИНАЛЕЦ СО КРИМИНАЛЕЦ СИ ПОМАГА,ПОШТЕН СО ПОШТЕН.
Заев работи за странците (еу, америка). Не можам да разберам, која им е стратегијата со тоа што го пуштија Груевски да замине. Очигледно, има позадина. Дека сами ќе си кажат, и ќе ја кажат вистината, чисто се сомневам. Време е 'новинарите', да излезат од га*овите на партиите, и да си ја одработат прописно работата, како за промена. Сега му е мајката, барем некои од нив, да покажат дека има истражувачко новинарство, дека има новинари воопшто, и да ја истражат ситуацијава, а не да се повикуваат на изјави на ФБ и да висат пред судот, што ќе каже некој адвокат, што ќе каже СЈО, што ќе каже Заев, или Спасовски. Стварно... има ли новинари во Македонија?
Не сите се платеници, колку пари толку музика што сакаш ќе ти напишат. А за тоа што го пуштија Николчо имаше некој муабети во политичка емисија на АлсатМ дека демек го пуштиле да му влезат во трага на тајните сметки ако е точно ова.
Каков изговор е тоа: Колку пари - толку музика? Оделе тие на факултет за новинарство? Го разбираат ли значењето на зборот 'новинар'? 'Некој муабет', не му треба на никој, ни треба реални вести, поткрепени со факти.
Јас давам залог 1000 денари дека Грујо ќе лежи. Давајте коефициенти Ако ова не е план за симнување на Орбан и неговата голема уста против сите европски лидери, еве па на Не знам Орбан во што е замешан, ама ич арно не му се пишува. Грујо наш, дали политички азил ќе добие или не, не знам, ама може да седи во Будимпешта дури не падне Орбан. После и двајцата ќе легаат. Де некој ако се сеќава дали тој беше вмешан во скандалот Маџар Телеком, или да роварам кај бурето.
Тоа е изговор на новинарите тука кај нас. Немаме ние CNN и интегритет да се стегне тужба за вербален напад на нивни новинар од претседател на Америка. Далеку е првото новинарство од тоа кај нас. Сите сакаме реални информации но нема и тоа е неуспех на МВР да спречи излез на личност на која и се одземени патни испарави, ама на Оливер слатка му е позицијата не сака да поднесе оставка а треба.
Не беше со Маџар замешан.. Ама е од калапот на Грујо и Ердоган. Сите тројца се диктатори. Имаше и во Унгарија 'СЈО', ама Орбан им ја сопре работата. Добра ти е поентава иначе.. Има логика.. Само што пак ние изиграваме Баба Ванѓа, а новинар, ни за лек
Женска јас и ти денес со слични ставови сме И јас мислам дека Оливер треба да поднесе оставка барем од морални причини (иако знаеме дека нема да ја прифатат) Нашиве новинари само за сеир изгледа се,ниту имаме некое истражувачко новинарство,ниту се потрудиле да објават нешто корисно. А за Дарко Лазич знаеме и кога мочал (што би рекла Ина)
Па не сме баш. Не мислам дека треба Спасовски веднаш да поднесе оставка, туку да ни каже што ла*но изел, да предаде полека позиција, со брифинзи со пи*ке си материне, на оној кој ќе го наследи, па после да отиде. Ни ја должат вистината... Си земаа замав кој не им следува. Затоа и се плашев да не има предвремени, па да ми се устоличат со поголемо мнозинство, и да нема опозиција воопшто. А и немаме ни асолна опозиција. ВМРО се корумпирани, од прв до последен (како и сите во СДСМ), Апасиев нешто се пренамага да философира... а во суштина.. во лер е се' пуштено. Фарса сме, не држава. Затоа и е 'небитен' муабетот со името. Ние сме нецели 2 милиони (карикирам) корумпиран народ, неспособен да направи профит, да понуди кадар, услуги и добра...
Speak for yourself Не се согласувам дека цел народ е корумпиран и неспособен да прави профит. Познавам луѓе кои нит се корумпирани и се многу способни и се уште не заминале од земјава да им дојде до израз квалитетот и способноста настрана а и да им се одрази на личен профит со тоа емиграција така. Ама тука кај нас имаат проблем да ја експонираат способноста бидејќи работата е поврзана со опрема во која со години наназад не се инвестира или многу малку се инвестирало досега. Ама кога ќе влеземе во ЕУ одма ќе протечат пари од фондовите ќе се опреми се како треба по европски стандарди и се ќе биде подобро. Нели и заради тоа се смени името и ќе биде подобро ни ветија дојде животот па ете го очекуваме сите желно и страдно