Постоеле бомби за Заев, наводно во нив ќе слушне цела јавност како Заев го договарал преспанскиот договор, кој му дал и колку земал пари...Ајде дај боже да го видиме тој умоболник уште еднаш на дело..па белким некои луѓе ке се освестат со кој си имаме работа. Најпрво овие бомби ќе се прегледале во некоја соседна држава а потоа ке ни ги пуштиле во Мк.
Зошто да не веруваш, па и птиците знаат дека Зајко за пари ја продаде државата...впрочем, еден ден и таа снимка ќе види бел ден, но касно ќе биде, Мк ке биде отидена у неповрат!
Да,јасно ми е дека Заеб за пари се ова го прави.Но не верувам дека баш сега ќе излезат снимките(ако навистона ги има). Да сакаа ќе ги искористеа досега. После касно ќе биде,џабе ти снимки,џабе ти се.
Затоа во друга држава, веројатно, биле пратени и изгледани, преслушани, а од таму ќе ги пуштале снимките..е сега како, незнам..но кој смее сега да ги пушта кај нас, ќе му отиде глава...бадијала Зајко на судиите не им покачува плата за 30 проценти.
Ќе ги искористи ДПМНЕ за да дојде на власт само(како што тргнале жалосно што му се случува на партијата,иако сами си се криви) ,да го оборат Заеф,за друго ништо. Затоа и ако има навистина снимки нема да ги објават сега.
Браво!! 8 Декември ден на Македонскиот јазик, на Македонците во Романија. Секаде не признаваат,само домашните политичари не негираат https://www.magazin.mk/од-годинава-8-декември-во-романија-ќе-е/
Зафаркаваш?Не си толку наивна како што пишуваш признај? Ова судењe е од клучен интерес на РМ,затоа Црпко и 300% ќе им зголеми ако треба само да ги отфрлат тужбите во Среда. Живи били -па видели за 2 дена.
Слушај ме ти мене. Не оправдувам ни да даваш, ни да примаш услуги. Во ист кош ми се и едните и другите.