Многу им се дозволило , затоа сме до ова дереџе . Првично бев за да се смени името , со цел подобра иднина . Но , откако Британија ја напушта Еу , а и други држави имаа референдуми за напуштање на унијата , се подзамислив . Ако е се розово во ЕУ , Британија немаше да изгласа напуштање .
https://www.magazin.mk/и-зеќири-има-амандман-за-амандманите/ И Мухамед Зекири има поднесено амандман Па нели е заедно во коалиција со Заеф?Ама кога се работи за интересите на Албанците,сите партии се здружени заедно. Ако ги прифатат ???
Па ете гласавме за подобар живот,500 е.плата соживот ,повисок стандард..... Што доби од ова?? А што изгуби? ЕДИТ:"Доказ" дека цар Самоил и не бил баш бугар. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1995823087205353&id=100003330442684
Искрено јас нит барам нит ми треба од државава. Доволно ми е тоа што го имам сама створено. Жива и здрава да ми е фамилијата.
Тоа што си го створила ти сама,си го створила во МК. Дали дирекно,или индирекно ти си граѓанин на РМ.
Да јас сум граѓанин на Мк и искрено ич не ме занима како ќе се викаме. Мене ми е побитно да имам леб да јадам дома, сметки да платам, да имам пристоен живот, затоа работам со мм. Политичарите не ми носет носет леб дома, затоа не ме занимет. О овие гастрабајтериве нек си гледет таму кј шо си се. А најаки се оние од Австралија шо глумет патриоти, зш да беа толку загрижени ќе се избореа да не признајт Австралија под уставно имет.
Па искрено како што тргнала владава не знам дали сите ќе имаме леб да јадеме дома-нели поскапе лебот Шала на страна, забега владава.Без разлика дали во приватниот или државниот сектор,не оди на арно работава. Ќе почнеме да ги чувствуваме негативните последици допрва.
Ма глупости се тоа.Кој нормален човек во МК ќе гласа за Заеф?Лажна анкета да се мери пулсот на народот.Не верувај.
Јас нема да свиркам, ама ќе седам дома Сериозно, во моментов не препознавам ама баш никој што би ме натерал да гласам за него. Евентуално, би одела да го поништам ливчето за да не ми го украдат гласот.
Не знам ни кој е моментално во игра? Нека извадат партиите кандидати,па после ќе збориме.За црпко ретардираниот сигирно со 2 раце ќе гласам.
Машала,само напред, дојде живот во МК,ама само за судиите Си ги зголемиле платите од по 21 000 денари, или 35% плус. И тоа ретроактивно, да има исплата за платите и за Септември и Октомври.Ова се тие реформи? Вака ќе правиме реформи за во ЕУ?Ј'зк да им е. https://skopje1.mk/archives/15356
Па нормално, ти свесна ли си дека има покачување за 35%на Swarowski бижутеријата на глобално ниво? Зарем очекуваш нашите судики и судии да се откажат од тие задоволства? Плус, презапишувањето од тефтерчето на Горде во тефтерчето на Оли мора да биде наградено!
ВЕРУВАЈ ДЕКА МИ СЕ ДИГААТ ЦРЕВА....СРАМОТА Е ОВАА РАБОТА....КОИ ОВЦИ СМЕ НИЕ ОБИЧНИОТ НАРОД....обични смртници кои очи си вадиме за Заев, Грујо, Мујо...уф, денот ми се уништи.....а пазарџиите ќе ги бркале...офф леле...кој идиотизам од држава, подобар живот само во Бутел ...тука нема веќе надеж.
Тоа е бабе,ама со слеп и глуп народ не се гради држава. Северџаниве на нај јако се пуштени! Да ги прашаме зошто баш нив им ја покачиле 35% платата,а не на докторите каде воедно се и дефицитарен кадар?? Ама нив 5%,зошто моментално немаат политичка корист од нив.Ќе ти вратат партиски перен мозок си,глуп си,ништо не разбираш....... Тоа е таа проста раја со која моментално управува оваа црпната предавничка влада.