Па затоа постојат казни бе женска.Без разлика од која навивачка група се ако направи прекршок,кривично дело....казни ги,санкционирај. За спотот без коментар сум Нели ова ги подгрева меѓуетничките тензии?За овој спот владава дава буџетски пари? И после ќе пишете партиски сум определена,не бе со оваа чукната влада не знам каде тераме искрено. МИЗЕРИИ!
За која и да е, исто важи: Националистичка кампања-'Сами можеме'. Оваа е 'шарена', ама не така ко шо мислиш ти
Златна еве ти еден од поновите проекти на владата!!! И некои постари! Сакаше да те просветлам,повели!
Сакам валиден одговор не тој тебе што ти одговара?Не знам што не сфаќаш.Дај ми некоја ШКЉ страна и статија и еве ќе ти поверувам.
Срце ова се вистински проекти на владата Хахахаха смешни ти се?И мене Провери си,па пиши ми!Да,да,да ова се проектите нивни,има уште вакви,само ако имам време да ти ги најдам.
Срамота што им ги украле шаторите од пред собрание, кај ќе спијат сега додека ја бранат Македонија?, немаат ли свест луѓево?
Мислев ќе налетам на коментари во врска со блесавењево на пратениците и изјавата на Талат...или за амнестииве, за измената у КЗ за да ги ослободат на крај ..за предлогот да за пократко време застарат делата поврзани со јавните набавки, за предлогот на секој директор да се стави заменик по фирмите, за метрото од Ново Лисиче до Ѓорче...имаше уште куп нешта. Али, добро, во друга прилика. Кога други ќе владеат. Ваљда тогаш ќе е посоодветно да се критикува за такви ствари.
Сакав да напишам и за тоа,ама да не им падне лошо на поддржувачите на Заеф,па ќе почнат со оправање. Бетка сама си бира и прави измени на закони со кои ќе може да се спаси од криминалот што го направи.ЦЦЦ како не ебав..т на суво значи. Застарено дело... Ејјјј не знам како нема разумни и учени луѓе,па да го оспорат пред уставен целиов циркус од закони. Каша-попара направија. Се спрема и измена на закон за да го ослободат и Мијалков за некоја недела.Истово го пишав пред 2-3 недели. Ама има уште слеп народ изгледа.
https://www.24.mk/details/vlasta-go...ichniot-zakonik-kje-pa-aat-li-predmeti-na-sjo Ова беше предлогот,и ГО СМЕНИЈА,Т.Е. МОДИФИЦИРАА Ај на здравје!
Има учени луѓе , ама евро тебе - евро мене и ќе си ќутиме . А и си собраа куферите народов си фатија странција .
Абе си се помирија за празнициве Вмро и Сдсм а, у право била кока колата , празници зближуваат , сега Крсто како слободен човек ќе ги отвори вратите кон ЕУ, честитки до сите амнестирани. Им се може, знаат дека никој нема да ги спречи, администрација им дадоа ден плус за одмор, другиве и така не се замараат, ќе си идат у странство, све што ќе остане се мрчатори и тие што ќе солат памет на интернет и толку. Среќни празници , највероватно последно дочекување нова год како Македонија, од следна година здравје боже како Северна ќе ја дочекаме.
Толку никаков народ не знам дали има некаде што се сили само на фб и форуми. Ми се гади и од пратеници, и од министри, и од се. Му требаа 11 години да се разбуди на народот против Вмро, се прашувам колку ќе му требаат против Сдсм? Ги гласав да, јас не кријам дека сум т.е дека бев и во партија. Но ова јас никако не го подржувам, јас на следни избори не ги гласам. Што поскоро да си одат оти отиде државата во неповрат. Толку многу надежи имаше народот во Заев, он можеше да биде херој, а одбра да биде втор Груевски. Дно и мизерија. И народот си молчи и се гуши во отров.
Морам да признам дека волку големо, море огромно разочарување не сум доживеала до сега, вакво понижување..па добро бе мајку им јебем, што стока товиме ние во парламентот, што идиоти беа кога успеваат 2милиони народ да ги прават ко да сме ретардирани?? криво ми е што не сме сплотени како народот во Украина, па да земеме контејнери и парво пред собрание и сите квази политичари да ги натрпаме во контејнерите и правац Дрисла!!! Гласав за подобар живот, сакам во ЕУ..но не по цена на предавнички газолижачки и уценувачки начин...па што прави овој Заев идиопатот, сите негови принципи и правдини за кои јадеше гомна цело време, ги фрли во кал, си го избриша газот и почна да им го лиже и да им се удвара на вмровците, се во име за да успее, на било кој долен и срамен начин.... Срам ми и јад ми е веќе, каде живееме, кои будали ни ја водат државава, кого раниме, кого богатиме