Ики ти како права Македонка, традиционална и религиозна, не би требало на овој ден да имаш лоши мисли и зборови
За вакви и слични личности нема празник-делник да се прикажат во вистинско светло.Нека се знае што мустри се.
Ама сте запнале па вие за денот.......тие мајакта ни ја еб.а кој ден стигнат ,вас до денот ви е.Нив многу го здоболе кој ден е, што куршлус направија од државава.
http://javno.mk/gruevski-mi-beshe-v...-na-sjo-dadam-poddrshka-za-dogovorot-grtsija/ Ako ова е вистина во Македонија со оваа корумпирана и наметната власт никогаш ќе нема правда само нарачани пресуди.. Браво Грујо убаво што ја кидна
ТРАЖИЛИ СТЕ-ГЛЕДАЈТЕ И како и што пишувавте ВИЕ одредени за промената на уставот???? Ама во ЕУ и НАТО важно ќе влеземе Кај сте сега ВИЕ "уставопроменетите" да го бранитр ЦРПКОТО???Да ги браните договорите? Видовте колку е сатот? Ја'зк да им е на сите Се гледаме утре пред собрание
Сега ако се паметни некои од нашиве односно од редовите на Вмро Дпмне да ги подржи уставнте измени например Јохан ион е пратеник, да гласаат односно да бидат со тоа што ке нема да дозволат од Беса зада ни поставуваат нивни барања. Тука нашиве треба паметно да изиграат.А ова мора да се изгласа ако сакаме процесот да се префрли кај Грција.
Jас сум добра али глеам каква е реалноста сурова, ако ние како Македонци во некој одреден момент како овој сега не се подржиме , секогаш ке оставаме Албанскиот блок да си бара нивни барања за нивни цели.Треба некогаш попаметни да бидеме од нив кога се збори за некои нивни национали барања во тој домен ми беше мислењево.Сега вадење очи не ни е потребно , ако ме разбра што сакав да кажам.
Од ладното може е,инаку друг изговор не гледам. Не се битни тие од Беса,Антимакедонците се проблемот на Македонците. Беса си нашле овца муртинска и си ја стрижат поштено. Овој за да има 2/3 мнозинство и сопствената ќерка би ја понудил на тацна.
Груевски не им дозволи да го малтретираат и да се изживуваат врз него до смрт. Ги заеба. Останаа така напалени со спуштени панталони. Уште цимолат. Туку... Можам само да си замислам колку е убаво да си им во газот на денешниве пратеници. Надвор ладно, а тие на топло внатре си седнале, си се шират, тањирчето со пивтија и сребрена, украсена со орнаменти лажичка до нив, восочни свеќи, каминот гори, пред него Месијата гол, заводливо гризе јаболко в уста гледајќи ги, легнат на одрана кожа од маторица, со брадавици сеуште на неа, си гласаат, одлучуваат за иднината на децата од луѓе за кои што не ни сакаат да знаат дека статистички постојат - за мерак. Искрено се надевам дека еден ден ќе научат дека сало се боде со вилушка и сребрените лажички не им се од корист.
Шта ти би што се напи од изутрина што замислава ти е лудило ме изнасмеа за убав почеток на работниов ден
Епа баш сега во еден ваков момент не треба да бидеме АнтиМакедонци и да не се делиме, зада не дозволуваме во ваков момент да ни наметнуваат нивни барања.Пошто ние ако не се подржиме лесно се провлекуваат нивните барања, ете тое е проблемот кога Македонче е против Македонче и си користи третиот. Патем истиов предлог го даде и Љупчо Ѓ.
Сега Беса ви е крива за глупостите на Заеб??Не срц,шупакот и неговата банда се криви.Никој друг. Не можам да пишувам многу од снегот,пред собрание сум.Ти си тука некаде да се видиме?Еве пиши ми ќе се најдеме.