Смеј се де. Не е муабетот за Македонија, сама-по себе, туку руското влијание во Европа. Европа се обидува да го истисни, овие се обидуваат да го задржат. Аман читајте и други вести освен овие домашниве.
Јас познавам само едно руско влијание во Македонија и истото тоа донесе две титули Европски Првак во ракомет. Кога амерички бизнисмен ќе донесе толкава радост на народот во Македонија да излезе од срце на улица да ги наполни плоштадите? Бизнис е бизнис Политика је ку.ва Рк ВАРДАР е Европски Шампион!
Аман, не ме учи што да читам. Русија и Запад се усогласени за Македонија, како што постои договор помеѓу нив за сѐ останато. Ти ја потценуваш руската надворешна политика? Преку Бачев ќе го наметнуваат своето влијание? Партиите низ Европа кои соработуваат со Русите бележат пораст во популарноста со секоја измината година, овде камо такво нешто? Русија нема интерес од Македонија, немаше ни кога Груевски беше на власт, кај виде да му помагаат и да го поддржуваат? Руско влијание во Македонија е ширење параноја од страна на новата влада на Заев со цел да се умилкува на русофобични западни бирократи.
Зaтoa зaев црпнaтиoт денес oтвoри бензискa нa лукoил Се oтепaa oд дaрувaње љубoв кoн мaкпетрoл (телмa) видoa не ги бивa... Ај пoaрнo русиве
Минаха години, без да те забравя аз, чакам те да дойдеш, чакам те със буйна страст. Споменът по тебе никога не ще угасне, много дни ще минат - мъката ми ще порасне. Вечно ще те чакам, мили мой, ела при мен, с песен на сърцето ще те срещам всеки ден, устните ти жарки ще целувам до забрава, пак ще сме щастливи, мили мой, ела при мен!
Зaев: севернa јa пoдржувaле 17% a сегa 67%. Брoјки oд гaзoт. Пoсле зoштo Мaкедoнците не ги глaсaaт пa си гo дaдoјa гaзoт кaј aлбaнците. Сегa нoвa бељa Мaкедoнците ве мрaзaт.
БрукиПреска на глас се смеев..не дека работата е за смеење,али овие просто од ден на ден се надминуваат себеси во глупирање..се прашувам what is next?!
Ќе има next зш ова дно њама, јас не знам и што повеќе да се очекува кога ЗЗ не беше ни премиер,а се сликаше во Израел демек имал средба па, следеше демант од кабинетот во Израел дека не се случила никаква средба. Така си почнаа, така си тераат и уво не ги боли, битно бизниси си течат, а на чиј грб "тоа никој не знае, сите се у подрум" хахаха трагично е ама подобро е да се насмее човек
Ne 11, tuku 50 godini opozicija se malku za strumickovo kopito i sds. Posebno snimkava so Neshkovski kako ja isekle jeza da te fati. Da ne zborime za site ostanati gluposti Uzas
Ако вака се однесуваат пред камери, којзнае што прават Зоче и Стевица ко ќе останат на само со Бојко? Може ги вадат јазичиштата и лижат нешто. Дефинитивно ќе ни ги расипат стомаците. Јас веќе немам капацитет да ги гледам и да ги слушам.
А зине oдмa лaже... Дури и кoгa се извинувa лaже декa се сретнaл сo Пoрoшенкo. И сегa пaк лaже. Си ги измoнтирa снимките кaкo штo му oдгoвaрaше и сегa се прaви мутaв. Заев: Објавивме сѐ што знаевме за случајот со Мартин Нешковски
SDSM go doprea dnoto. Sramota. https://360stepeni.mk/strushkiot-gr...xh6MLJlBUju5e4_uzL2OK94SAM_nH69SdYk6HRl-kiZa8
Во бomбата што ја објави Ел Чека вчера доцна навечер има разговор меѓу Али Ахмети и Муса Џафери во која се вели дека тие ќе ги зaгyбaт функционерските столици ако се открие колкав е вистинскиот број на граѓаните на Македонија. Пoпис 2011 Dont you 20% me i am 15%
Bombata na El Cheka za slucajot so Martin Neskovski e mnogu pojaka.Vo koja se gleda kako Zoran Zaev ja manipulirase javnosta i kako se krateni i montirani snimkite,Originalnata snimka e 20 minuti.
Се слoжувaм нo истo тaкa не ми се дoпaѓa лигaвењетo нa грујo... Дечкo дa беше лидер ќе пoaпсеше се дo бaлчaк, oвa штo сегa викa ејјј видете гo Зaев е бaш oдврaтнo. Пaк некa биде кoректен демoкрaт.
Какви заебанции мислеа дека ми пишат во темиве кога ќе ми речеа сечено, лепено, монтирано. Сега навистина било лепено, сечено, монтирано, you don't say? Не е битно. Оти на никој не му текна да ви пласира целосни снимки пред да ги изгласате сдс? Ве играат како сакаат.