Скоро вадевме, не знам дали имаме слика оти го дадовме изводот, си стои државјанство македонско. Ова со линиите е спин. Исто и кај свидетелствата си стое македонско/граѓанин на СМ. Вака е и во договорот и вака се применува.
и плусинфо ли? пошто пред не знам колку време имаше по вмровските портали па не се замарав ама, вчера налетав на тоа на Плусинфо, не ни кликнав на веста сега читам коментари. Пошто, по веста вчера, гледам вмровци го бранат државјанството по фејсбук со игра.. тагнуваат по двајца не-северџани кои треба да се сликаат со напишано Македонец/-ка, Македонија
Нема зошто да те лажам. Крај на јуни вадевме извод. Свидетелства исто. Имаше допис официјален од МОН како треба да стои делот за државјанство. Не знам зошто вакви спинови кога лесно може да се провери и кога официјално е делигирано по сите институции. Плусинфо е на Геро. Него го плаќа Камчев. Толку ќе кажам само.
@JuLleE не е за дали ме лажеш ти или не туку,дали е вистина ова или не и ако не е...не му е местото ни на Плусинфо ни било каде, независно дали некој е финансиран од Камчев, или некои што имаат интерес да ја држат СДСМ на власт. Не би избрзувала со заклучоци за тенденциозноста на Геро со тоа..
Еве не е. Барем кај мене во извод немаше црти, за свидетелства исто. Јас спомнав за Геро и Камчев зошто ПлусИнфо споделува ваква вест. Друго објаснување не би имала.
Во кој свет поточно? Ти си се соочила со неподвижни луѓе? Мислиш тоа е плукни залепи како ќе ни текне да ги шетаме со кола?! Абре свашта!
Сдс и дпне се хoштaплери, oвие луѓе зaслужувaaт дa бидaт спoменувaни секoј ден, вечнa слaвa и нивнaтa жртвa дa биде нaшa вoдилкa, учки и рaмкoвен aут.
Јас имам извод од порано каде што делот кај државјанство е со коси црти. Ако успеам да ги најдам, ќе постирам слики.
Zaev najavi deka zakonot ke vazi za site.Dali funkcionerite na DUI sto pukaa na svadbata i ranija dvajca ke bidat sankcionirani so zatvorska kazna od 6 meseci do 5 godini spored ustavot?
Слушнавте за пожарот во Осогово? Пред малку добив информација дека уште не е изгаснат, ниту пак локализиран. Се проширил низ цела планина и многу викендички настрадале, а се спушта и кон селото Гратче
Ете се пoтврди и декa тие се убијците oд мoнструм... А Зaев ги oслoбoди, знaчи и се пoтврди декa Зaев и сдс се вo кoaлицијa сo вaхaбистите вo Мaкедoнијa... Штo мoжеше дa се види и oд нивните вaхaвистички aнaлитичaри штo ги фoрсирaa и избрaните прaтеници a и пресретнaтите пaри штo се делејa пo џaмиите зa глaс зa сдс. Кaј ќе му oди душaтa нa тoa кoпиле убијци нa децa нa улицa oстaви. https://infomax.mk/wp/aудио-нуклeapна-бomба-за-mohструм-еве-кого-ocло/ Рaзгoвoрoт нa Кaмчев и Oливерa
Исто како за Катица. Катица призна дека разговарала со Камчев откако беше објавена снимката, тие упорни дека е монтажа. Изгледа Катица работи за Грујо штом така лаже. А нели Зајко ја штити Катица цело време, и он работи за Грујо.