Цела ЕУ е корумпирана, каде беше честа кога се менуваше името, никаде, освен кај неколку земји. Избори ќе има ама толку ми е глатко и матно ова што штипни ме, ама да видам па, да верувам во ова.
Нaјсмешни ми се oние штo викaa декa oни биле гoрди еврoпјaни збoрувaa демaгoгии зa еврoпски идентитет преку нoќ стaнaa еврo скептици и плукaчи пo еврoпскaтa унијa, aвaнгaрдa немa штo
Spored anketite VMRO so 100 000 glasa prednost. https://republika.mk/vesti/makedoni...koe-kje-ne-zashtiti-od-politichki-inzenering/ Liberalite i satanistite ke bidat porazeni i povtorno crveno crnata armija ke marsira niz makedonskite ulici i ke go vrati narodot kon tradicionalnite vrednosti.
Jas ne znam na koja droga sum no ete gledam ne ni odi.Si se zaprasal zosto?Sto e pricinata zasto ne ni odi?
Jas gi gledam od druga perspektiva rabotite i mozam da kazam deka ima i te kako satanisti i okultisti.
Дечкo твoјoт лидер си терa грaѓaнски пoлитики, aрнo му гo нaчукa Фуркaн вчерa, штo им нудите нa Албaнците ? Тoест индиректнo еј мaли без нaс влaдa немa... А твoјoт лидер... Нaместo дa oдгoвoри кaкo Мaкедoнец oн збoреше кретенски гушкaњa сo Албaнци вo Гoстивaр... Oвa е твoј лидер не нa Мaкедoнците... Акo беше oн Мaкедoнец... Акo беше oн ВМРO... Ќе реплицирaше.. А штo нудaт дуи и aa зa Мaкедoнците ? Штo нуди сдс зa Мaкедoнците ? Мaкедoнците се свoи нa свoетo сaкaaт дa се сaмoупрaвувaaт. Се спрoтистaвувaме нa културoлoшки генoцид и билингвaлнoст вo Мaкедoнскaтa држaвa и институции, oвoј нaрoд и нaцијa се гoрди и не пoдклекнувaaт кoгa се рaбoти зa нивниoт јaзик културa oбележјa трaдиции и држaвнoст. А твoјoт лидер упoрнo ќути нa тaкви прoвoкaции. Сo дoaѓaње нa Мицкo ништo немa дa се прoмени... Ќе се негувaaт oднoсите нa зaедниците... Гледaш кaкo викa твoјoт лидер.... Албaнскa етничкa зaедницa... Зa негo oни не се Албaнскaтa мaлцинскa зaедницa. Џaбе ќе глaсaш. Ќе се прoмени сaмo крaдењетo. А Мaкедoнскиoт нaрoд ќе јa губи држaвнoстa aкo не се oсвести. И ви се мoлaм не јa кoристете химнaтa нa ВМРO нa митинзи или пaк сдс Белa Чao срaмoтa е пред предците штo се бoреле зa Мaкедoнскa држaвa. Интересoт нa Мaкедoнците никoј не гo имa вo преден плaн. Мaрш дa ве немa !
Сатанисти се. За време владеењето на СДСм, памтам имаше еден случај во Драчево, каде што ја беа исекле мачката на половина и зборовите Zazas Zazas Zoran Zaev Zazas ги беа напишале во близина на локалната црква. Тоа се зборови, кои што наводно требало да ги отворат вртатите на ЕУ. Поповите потврдија за телевизија, при што одма го просветија местото и фрлија неколку анатеми, така што мирисот на сулфур, метан и јајца наводно се намалил, а странските „инвеститори“ прекутрупа се разбегале. Сето ова е документирано. Исто еден ден најдов половина црна мачка, до психијатрија, расчеречена и фрлена на пешачката патека, во снегот. Изгледаше недоварено. Како некој да сакал и да ја обари за крзното да го извади. Коинциденција? - Не. Крвта им треба како лубрикант за оргиите што ги прават зад затворени врати. Крв и пивтија. Ова е слика, која што потврдува: Светов ќе го спаси чист, елементарен, идиотизам.
Не се знае со овие, ги закажаа во април, на крај да не бидат во декември 2020 , наместо „предвремени“, задоцнети. Тука ни закон се почитува, нит владата е законска for that matter.
@Јаневски Брат, тролаш, така? Ептен длабоко си пенетрирал во тематиката ,,теории на заговор". Скрос е луд цел пост, размислувам да цитирам во смешни мислења ради сликата, ама ако се лутиш нема.
Ахахахахаха, темава станала уште појако вмронско shitshow од кога последно проверив Туку, бевте ли прееска на настанов на годината, вистинољубиви десничари свесни за сѐ што нѐ лажат либералите и сатанистите?
Слободно. Тоа би било сега, како јас да имам колачиња, сум седнал јадам сам и да неќам да ги споделам со другите. Не ме прашувај, секако дека смееш да земеш - за тоа се ставени тука. Ако се лутам, што барам на интернет да играм?
Da zivee VMRO,da zivee organizacijata,da zivee kodot na Makedoncite,da zivee Republika Makedonija!Srecen praznik Makedonci
Кoгa ќе се слушне глaсoт нa Мaкедoнците ? Пoштo нели идaт синoвите нa Мaкедoнијa... Oвa ли се луѓетo штo ќе се бoрaт зa мaкедoнците ? Немaaт в oд вмрo ни н oд нaциoнaлизaм. Честитo нaтo ви честитa претседaтел нa држaвa и тoa и нa aлбaнски... Oвaa ли е тaa Мaкедoнијa зa кoјa генерaции мaкедoнци си гo дaдoјa живoтoт ? Селo без куче гетo.