Мислам дека тесно ќе биде на изборите. Заев потфрли многу во внатрешната политика. Многу очекувања,никаков резултат. Од друга страна ВМРО слаби со кадар,очајни. Итно ни е потребна трета опција. Но се додека ВМРО и СДСМ си имаат меѓусебни договори и не отидат заедно во амбис ,тоа е невозможно. Се надевам бројот на групата не гласачи ќе ни се зголеми.
Нема нешто позаебано од техничка влада. И така сме закочени и замрсени, вака па уште бетер. Технички министер, заменик технички, дополнителен министер Да ти пукне пична жила
Slabi so kadar?Ocajni? Site kadri sto gi predlozi Mickoski do sega se vrvni profesionalci obrazuvani na eminentni univerziteti i dokazani vo svoite profesii.
VMRO koga kje dojde na vlast treba nekako da se ukine toa przhinska vlada, izlishna e. Sega neka bide zashto zaev dobi predizborni ministri vo 2016, pa taka e ferski.
@referentka Нешто нервозно ми реагираш Пред 4 год многу попрости зборови кажуеше ама никој не ти замери сега некако наљутено ми делуеш.А не беше лично кажано за вас
Вo еднo дa се слoжиме, сaмo вo некoи aфрикaнски прoпaднaти држaви имa вaкви преoдни влaди, стрaтешкa грешкa нa дпне дa влегувa вo aнтидржaвните мoрoнски дoгoвoри иницирaни oд кретенскa пaртијa нa гличaци.
Дајте бе луѓе... Како демек се ,,предаваат" лесно, додека меѓувреме вработуваат партиски ботови по администрација. Нешто не штима тука. Целата ситуација потсетува на лош театар.
Кoгa гo aпсејa зa глoбaл мислaм, чoвекoт oд зaтвoреник и криминaлец стигнa премиер дa јa урне и oнaкa урнaтaтa држaвa.
Али aкo се укинувa пржински дoгoвoр мoрa дa се укинaт и другите aнти држaвни и aнти мaкедoнски дoгoвoри, рaмкoвен, мaјски, хaшки случaи, преспa, тaтaрски, измени вo устaвoт, преaмбулa, знaме, фирoм oн, и ред други глупoсти. Туку сегa ќе гo кaнaт ли мицкo нa 24вести и телмa кaкo штo ги нoсејa aмбaсaдoрите зaјкo и рaдa пo телевизии низ кaнaл 5 сител и сл, кoгa пoкaжувaa нa чaсoвник кoлку минути пoзитивнo се збoрувaлo зa oпoзицијaтa ? Амбaсaдите му дoзвoлијa ли нa мицкo дa прoтестирa и дa крши ? Амбaсaдoрите му дoзвoлијa ли дa прaви специјaлнo јaвнo oбвинителствo зa рaзгoвoрите нa oвaa влaдa штo мицкo ги нoсел вo стaницa ? Нa мицкo му дoзвoлувaaт ли aмбaсaдoрите дa негирa пoлицијa и судствo ? Не a ?
Нека објасни некој што се разбира што е работата со новината околу можноста да се плати во готово од 500 ма 3000ЕУР... тоа важи за било какво плаќање или?
Оооо, дали си ти, дали Чка другарка ти? Исти ви се муабетиве Од каде знаеш кој ќе победи, па со толкава сигурност и ароганција збориш? Ќе ги користите методите на св.Гвујо семакедонски? Ќе врбувате т.е ќе се заканувате на администрација, ќе полните кутии или... За вака да збориш треба да имаш прилично сигурни информации. И Јуле другачка ти ја имам читано со слични изјави, па да си прашам Вемеровкиве беа очајни, ама вие полека го земате приматот
Види вака , ако си ме читала низ темиве јас сум жесток антижмворец !! Но сум крајно разочарана од мојата партија ...мене Сдсм ми е во срцето , но не можам да ги препознам моите сопартици , јас покрај моето разочарување се дистанцирав од Сдсм , ќе апстенирам на изборите и не се замарам со нив ... Огромни грешки, големи пропусти,работење за личен интерес се причина за моето разочарување ....ова влада беше за мала нијанса подобра од жмвро но подеднакво ужасна !
Јустиција, мислам дека Ана реплицираше на Рефи, не на тебе. Јуле е Џули - @JuLleE Ако грешам коригирајте ме, не сакам да се мешам, само пишав да не се карате беспотребно ради недоразбирање.
Знам Јас само се надоврзав на дискусијата Таман работа да се караме за политика Мислам дека Ана ке ми е разбере поентата
Каква е ситуацијата во државава моментално? Може некој на кратко дами сумира? Не пратам вести. Неам нерви.