Пристигнуваат 15те авиони од Швицарска, наздравје нека ни е Џабе што е здружија овие овциве. Смена на изборен законик под сместа http://www.vest.com.mk/default.asp?Item ... 2F8C1A39FD
Абе луѓе вие разбирате ли македонски или треба да зборам на друг јазик.Како што јас го почитувам вашето право да си гласате за ВМРО или СДСМ ВЕ МОЛАМ ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА И ВИЕ ПОЧИТУВАЈТЕ ГО МОЕТО ПРАВО ДА НЕ ГЛАСАМ. Значи НЕ ГЛАСАМ не,не и не и не ме замарајте
Па што ако? Зошто немаат организирано авиони од САД и Австралија? На тие работи требало да се мисли со месеци порано.
Утре aко нешто пaдне немојте дa се плaшите.Не е ништо стрaшно и ќе немa големa штетa. Влaдaтa ќе пaдне!
Што ако???? Оф ако не живеам таму ама не ми е сеедно што пак ќе има албанец градоначалник во Кичево и Струга. Никаде го нема ова дијаспората да гласа никаде. Реков дека е безполезно коментирање во темава... Ментален склоп за 150 години ќе смениме. Што има некој Трајко од пичусиматерину од таму да ми доаѓа да гласа за градоначалник еј, чии бенефиции или негативните последици, јас после ќе треба да ги осеќам, а него реални цеф го боли.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 6d_HMIourE Џони не сакал, вода сакал. Леле, умирам од смеа.
срцка ако не мислиш д агласаш не правиш ништо освен дек анекој друг ке изгласа за тебе минатите избори одиме со сопругот у 18,45 да гласаме и што да видиме маж ми изгласал хахахха па ај повуци потегни се реагираше и му дозволија да гласа само не ми е јасно како изгласал некој за него за тоа ако не сакаш д адаеш глас за некој подобро испадни заокружи повеке 5-6 пример и нека биде незажечко јас така планирам
Не вода вода ќе се напијам, а под брк го гледа Џони и другарчињата до него. Комедија видео. Boss Бране attacking and occupying Karpos.
Затворени гласачките места МВР И ДИК: Тачи не гласал бидејќи не поседувал биометриски пасош или лична карта
[СДК] Сакам да кажам... ЧЕСТИТКИ ЗА ВМРООООООООООООООО ГОЛЕМО БРАВООО http://www.youtube.com/watch?v=Do7RToJjBHA
Јао памелче не ме смеј молим те. Народот гласал, не е ова Евровизија или Макфест за да биде наместено. Во Штип 2-1, уште одамна се знаеше кој ќе биде новиот градоначалник. Туку кај се крие коцев сега, втор пат губе, не ни треба гад како него.
Коце Трајановски во водство Коце Трајановски убедливо води во Скопје ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ водат во Струга и Кичево
Јас па сега слушнав дека ДУИ води во Кичево за некои 200-300 гласа. Овие избори само Кичево ме интересира, ништо друго! Не живеам таму, немам никаква врска со Кичево, ама не сакам да го снајде тоа што ја снајде Струга. А во Струга не ми се верува да победат СДСМ+ВМРО. Ух, овие две ако бидат, најсреќна ќе бидам! Едит: 89.6 % Излезност во Кичево! Браво и за едните и за другите
...оти им РЕКЛЕ на Македонците (што биле собрани за славење победа) да си се разотидат по дома, дека демек, нема славје, па сите си заклучиле,као победиле ДУИ, ама и на браќава истото им го рекле никој не славел таму се уште. Ќе чекаме. ај. Ко прле пред магаре сум
Кичево е многу тесно, ама изгледа го изгубивме. Продадени души, македонски, турски и ромски за мочани 100 евра. Ќе живеа лошо ја, ама ќе живеат така и продајните, не се спасија со продајн глас и некое евро!
надам се дека нема да победи вмро у куманово... и да не доведе у мизерију... како што правив сс целу македонију.. ипак не га губимо цица толко лсно )
Кичевчани држете се, не ве даваме. Ах Вмровци славете, шиптараната полека полека ни ги зема градовите. Само за Кичево, Струга и Струмица ме интересира. За другите одамна се знаеше.