Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.464

Јасно ми е дека немаш капацитет што да напишеш, а и не знаеш што фала богу.
    Ко бот некој си се закачил само глупи и неосновани риплаи да пишуваш.

Нема срање,што не направија "твоиеве" во овие 4 год,па пак го тупиш со грујо.

*Дај олади од мене, форум е ова, се дебатира, не е твитер па да се докажувам ко је јачи со тебе.

Страва права си, лапни некоја паричка од по штабовите.

Попи едно кафе :coffee:,да ти се отворат очите малку повеќе.

На Роберт 7, SummerGirl, Ева33 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.960
    Допаѓања:
    17.082
    Првиот одговор на мојот коментар го започнуваш со навреда кон мене,пишуваш класични неосновани вмро-ски ставови колку да се труе и плука по сдсм и кога некој ќе ти укаже дека не ти се издржани ставовите преминуваш кон навреда и безобразлук бидејќи немаш капацитет да почитуваш туѓо мислење,и уште се дрзнуваш да кажеш дека друг не знае што да напише!?
    Шта речи више :)
    И не знам шо сакаш да ти напишам,ти ако не знаеш да читаш тоа што ти пишувам бидејќи преовладува омразата кај тебе кон сите што не мислат како тебе,не ти сум јас крив,се ти е добро напишано.
    Риплаи,бе? :rofl:
    Не знам јас дали и што делат по штабови ниту ми треба,тоа знаат само тие што земале од таму.
    Туку кога веќе ви даваат ти можеш да го лапнеш овај,покрај што ќе ти се отворат очите и ќе се освежиш:!:

пак забегавме офф,доста е :)

Последна измена: 18 јуни 2020
  3. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.464
    Бирај која афера сакаш, да си по муабетиме троа малку ко луѓе?!?! :D

*без грујче само,јел није тема на разговор
    image-0-02-05-0004d648d87887e447bf935226a9e81fe645c5ebcc9ad9eefc9359911f2c6b30-V.jpg

На Роберт 7 и Veta им се допаѓа ова.
  4. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.960
    Допаѓања:
    17.082
    Шо да бирам, за првата веќе има судска пресуда и се докажа кој е виновен а тоа не е Заев,и кога веќе уште на почеток се пропагира лажно обвинување зарем вреди да се продолжи понатаму со другите наведени "афери"!?
    Ама ајде,за другите ниту има истражни постапки туку се само штабска пропаганда иницирана од страна на вмро.
    Тендери добиле луѓе кој биле членови на сдсм,е шо ако добиле тука нема ништо криминално да добиеш тендер а да си член на партија е сега ако на криминален начин ги добиле тоа е веќе друго и тоа треба да се докаже преку судска постапка на суд, а во моментов се останува на шпекулација која се користи за пропаганда.
    Ако не повеќе барем да имавме вакви јавни докази со признанија за криминали со сВе :)
    https://vistinomer.mk/site-prislushuvani-razgovori-objaveni-od-opozitsijata-video-audio-transkripti/

А Груевски уште ќе се споменува,по толку години власт и толкав криминал не ни треба поинаку,бидејќи уште долго ќе ги чувствуваме последниците од неговото (не)владеење!

Груевски украл преку 10 милијарди евра, 2 милијарди му платил на Орбан

5. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.169
    Брате бетер од Ики си, т.е исти сте само шо браните две различни страни:whew:

6. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.960
    Допаѓања:
    17.082
    Искрено наша работа,барем кажуваме тоа што го мислиме и не се шлихтаме еден на друг или на кој стигнеме. ;)

Последна измена: 18 јуни 2020
  7. Stache

Stache Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2019
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    815
    Јас не знам кој е проблемот, ама повеќе негативности имам почувствувано последниве години, отколку владеењето на Грујо и компанијата. Почнувајќи од "СДСМ е на власт, па не мора се да е по пропис" до "Грујо и компанијата краде, ние не крадеме ама не правиме ништо за народот и државата".

На SummerGirl и zhap4e им се допаѓа ова.
  8. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.169
    Мене тоа ме нервира, претходните се напаѓаа за криминали и тендери, што е нормално. Ама сега кога се дешаваат исти срања, тие што претходно напаѓаа ќутат или реториката " ама Грујо крадеше"

На Роберт 7, SummerGirl, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.960
    Допаѓања:
    17.082
    Нормално доколку ги има треба да одговараат и овие за своите грешки,криминали и сл. тоа е јасно,но да дозволиш да те прават будала и да те убедуваат демек го нема повеќе Груевски се треба да се заборави иако последиците од неговото криминално владеење ги трпиме сеуште,треба да си тежок дегенерик.

10. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.464
    Ај поздрави ми ги ТендерРашко и Кочота...

Те поздрави и Грујче, рече да ти пренесам дека не му ја киндал сам, се е во договор со Ољи и црпе, за такви како тебе да се "палат" на него.

image-0-02-05-2d63d38a4f6b8aa3e7164e951cbe3cf0eba91b5e3bbaf6f0ebf3aa166ef8c83f-V.jpg

На Роберт 7 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.943
    Допаѓања:
    9.701
    Видете како се глупираат

12. Veta

Veta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2020
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    2.907
    Слушни ја новата бомба од триото Заеви + Димишков....да не е монтажа ??
    Или па можеби ние граѓаните во бомбата нешто погрешно сме разбрале.
    Лоповска држава...

13. Veta

Veta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2020
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    2.907
    И како е можно за косата на рада,човекот да добие 4 год. А за млад човечки живот 3 години робија ??
    Значи косата и стајлингот пред животот.
    Правна држава и правосудство ??
    Ј'зк

14. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.472
    Допаѓања:
    8.587
    Во Србија денес избори, партијата на Вучиќ парче направи. Па тоа кола вртење во штаб, ју, ју, ју, цареви! Со среќа нека им е!

15. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    Прост народ, силна држава 8)

Не знам како воопшто им падна на памет идејава за спот на мицики и жмро ????

Што мислеле ??? Америка кој ќе одлучи, тој ќе победи.

А се некако ми мириса дека ќе станеме малцинство во својата држава....Дај Боже да грешам

16. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    На oblace1 и WildMk им се допаѓа ова.
  17. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.728
    Допаѓања:
    13.509
    Значи човекот што ја скубеше Рада не доби 4 години само затоа што ја скубел туку и за упад без дозвола во јавна установа.
    Упад во установа која е од круцијална важност за една држава и напад на лице кое е таму по службена должност која некој рандом тип ја попречил да ја извршува требаше и повеќе да се казни.
    Детето што го прободеа со нож пред да биде прободено по сега обвинетиот заедно со уште 30 луѓе трчале по него, кога го стигнале го тепале и навредувале.
    Сега обвинетиот во момент на силна раздразнетост добил нагон да убие поради тоа што се чувствувал загрозено и за тоа казните се јасни.
    Од 1 до 5 години за убиство во момент.

На honey.11 и WildMk им се допаѓа ова.
  18. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.935
    Допаѓања:
    130.264
    Не им беше тоа намерата.Беше спомнато она што Заев го велеше,народот да си ја свитка кичмата(што е понижување на народот од негова страна).

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Ноу шит Шерлок.

20. SeaMermaid

SeaMermaid Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2015
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    14.447
    На ова се однесува спотот, во никој случај не е за да ги повреди чувствата на лицата со попреченост. Метафора на изјавата, многу е јасно. Зошто би се навредувале лица со попреченост, уште повеќе кога тоа е електорат? Знам колку се залагаат за промени во законодавството за да им се помогне на сите лица со попреченост. Многу од тие лица со попреченост се членови на ВМРО-ДПМНЕ, и никогаш не биле поразлични или односот кон нив да бил поразличен. Напротив, секогаш постоел оној момент на позитивна дискриминација. И сега една партија би тргнала да ги понижува граѓаните меѓу кои и свое членство? Парадоксално е, и нема логика. Ама политички може да си толкуваме како што сакаме нели? Не е во ред, воопшто не е во ред. Најмалку што треба е некој да се почувствува повреден заради метафора на изјава. Ама негативна кампања чуда прави. Бидете објективни.

На Sejfullai, Ева33 и nextredstyle им се допаѓа ова.