@нина122 Е,не,само стари да има.... И СДСМ секогаш користи и млади луѓе во кампањите. И лицата кои се појавуваат во спотовите имаат право на тоа. Не можеш ти да кажуваш кој да се појави.
После оние два спота ми се чини како ВМРО да си пукале во стапало Ти не смееш, ти не смееш, ти не смееш Дајте споделете и некој спот на СДСМ да се насмеам. О Боже... Треба ненормален да си да излезеш на избори да гласаш
По твоево објаснување ќе сфатам дека океј било тоа што детето така реагирало во момент на афект. А да те прашам што бара НОЖ кај дете на таа возраст ?? А за на рада косата според тебе дедото добил ,,солидна,, казна,а заев кога праеше протести и фрлаа со бои и упаѓаа по ЈАВНИ УСТАНОВИ тогаш тоа не е кривично дело а ? Многу јако....
А какви мучки прави Мицкоски со Кичеец? И со каква ингеренцика му прави услуга на Камчев за да се стопирА иМПЕРРИЈА случајот? Дали можеби иМицковски е Умешан во случајот Рекет со Кичеец? Обвинителството да се позанимава со овој случај и да се повика на разговор Мицковски. Еве се виде дека и он има некаква поврзаност.
Не дај боже вмро да е на власт одма бегам странство, толку несериозност, индиферентност, се гледа дека се поголеми волци за пари.
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, не дојде да даде исказ во полициската станица во Центар за случајот кога беше затекнат во затворен дел од кафеана на „Боемска улица“. Ебате тоа лидерот !
Сега и граници отворија за уште повеќе да се вратат. Таман кога се насоберат ќе им ги затворат, и оп. Полна Македонија и тоа саде чистокрвни Македончиња, рај на земја.
Битно ставил ракавиците. А тоа што ништо не му значат, нема врска. Леле, кој бум на корона ќе има после избориве...
Да оставеа само избори да има, а претходно само онлајн кампањи, ќе беше океј. Вака и со митинзи и со собири и со спотовите што ги снимаа.. Видеото @нина122 што го постирала ме пресмеа. Барем да глумеа ко што треба дечкиве. Една ми личеше ко да ќе ме истепа преку екран, од дечкиве повеќето личат ко средношколци . ..
Не знам што да кажам, ама примери до сега им даде како лидер на неговите следбеници за тоа како да се заштитат и почитуваат мерки, срамота ! Овој опасност е за сите
Сега го гледав спотот на СДСМ. И таму млади луѓе. Барем носат маски. И барем не се бедни ко ВМРО, да навредуваат друг/и. Само ради ми се поокеј.