https://integra.org.mk/wp-content/uploads/2020/06/INTEGRA-2020.pdf пребарај 'дијаманти'. Мега еквити проекти ќе бидат наменети и за производство на дијаманти од активен јаглен, ресурс кој го има во Македонија и во соседството
Д.И.К. треба да бидат транспарентни и во Секое време да ги објавуваат реално резултати. ТРеба страната да им биде достапна и да немаат проблем со мрежата. Сепак се релевантен извор.
Дик веројатно само имаат повеќе сообраќај отколку што можат да издржат. Секои избори им паѓа страната, не е само сега.
А зошто би го нападнале тајм.мк ако не сакаат да не се шират останати вести? На пример поврзани со ДИК. А гледам ДИК работи ептен убаво. Сомнежите се оправдани и на место, а и убаво напоменав, изгледа дека се, а не реков дека се.
DDOS напад не треба да биде проблем за ДИК. Требале да обезбедат хостинг што штити од DDOS или да си стават фино лепо заштита, ама мора да се лапнат парички и тука и да се даде проект на "ДУНА компјутери". Cringe.
А јас мислам дека има монолит кај Јо и ќе го направи ѕвезда Јупитер. Нема шо да мислиш. Ако немаш докази, шпекулација е.
Мене ме интересира како се скоро милион гласачи помалку од 51% од вкупниот број на истите? Демек Македонија има 2 милиони гласачи?? Ние немаме толку народ, не пак толку гласачи.
Игзекли. Ако навлегуваме во муабетот за 'валидност на избори во Македонија'... се' е гола вода без попис.