За овие заборавив да гласам. Легенди. Цела кампања од овие чекав реклама да пуштат за да се насмеам Попови, вонземјани, Марсовци...обединети Туку овие од СДСМ петарди пуштаат и отишле пред дпмне да слават. има ли пилот во авионов? Сите слично срање
ВМРО треба мајндсетот да го сменат. Осветнички, злобен, забеган и посесивен. Но и членството им е како по калап. Смешен, банален пример, ти викаат, постирај ја налеј, налеј...и постираш... како да кажам... 21 век. Магарето победи. Факт е дека животот е порелаксиран, факт е дека никој не доби по капата, никој не живее во уцени и притисоци. Факт е дека сите имаат право на мислење. Останатото - не го коментирам, не е импресивно. Како и да го вртиме, не сме добри и нема да сме во догледно време. Не се избориве ни за слвење,ни за тажење, секако ќе бевме статус кво.
Јесте, мистер Павловиќ. Ломоти за купено судство и монтирани процеси, не знам дали има амнезија или мисли дека луѓево имаат 2 грама мозок. Смешно чоече мајке ми
За нас не ја заболе. За стабилноста на континентот ја заболе. Имаме среќа што не сме во Африка... до сега немаше да постоиме.
Со еден збор кажано баш си ги доловила. Едни се напорни, напнати и досадни...другите возвишени некако кренати у небо. СДСМ веќе слават наголемо. Ај таман им остана да сменат химна, знаме, грб... Сите се жалеа од СДСМ и сега победи. И јас не можам да сфатам некако какви игри се играат. Ене ги се дерат Победааа П.с. Барем Мицко ќе оди за мајстор да работи да не го думаме.
Мене не ми е чудно што победија. Некако се знаеше. Па и дека ќе биде тесно. Па и дека ќе коалицираат со Беса. ...и дека ќе дадат уште нешто на албанците.
Мислам дека со вакви тесни резултати ни предстои пак политичка криза.Не дека некогаш не сме биле ама... Тешко ќе се состави влада,ќе се одолговлечува...а се тоа во штета на народот.
Мицко само во теретана може да оди со телохранители нели, не го жалете многу а особено ако вратат полициски час после 10 ко што се зборува, во 10 и 15 пред теретана
1100 гласови разлика? Пирова "победа" е ова,за жал пак ќе има уцени од Али и компанија за формирање мнозинство...