ова е доказ дека дражава не заслужуваме. Пак вие карајте се дали вмро или сдсм. https://twitter.com/sugaryouknowme/.../iframe/2/twitter.min.html1283520343479586819
Во овие моменти на длабоко жалење ми фали Ѓорчев нежно да ми шепне на увце: "Победивме во Демир и во Хисар,во Чучер и во Сандево"
А со коронава што прајме? Толку? Едни плачат заедно во штаб гушнати и си ги бришат солзите, други се смејат, слават и пијат заедно, трети оро играат... За некоја недела баш лудо ќе биде после сите овие собири, пијанства, прослави, групни сексовини... Еден нормален да имаше...Еден.
И мене ме интересира коронава, некако у сите партии е ЈОЛО... Втф?! За 15 дена, кластер ШТАБ, зошто ИЗБОРИ е предостоинствено име како за таков кластер. Утре сите у самоизолација превентивно, да одмориме малце.
2 мандата плус за СДСМ, ако останат вака бројките. Копјата се кршеа во 3 изборна едниница. Таму обично убедливо водеше ДПМНЕ, сега ќе е 10-10 пратеника. Така да скоро па сигурно дека ќе се 2 пратеника плус. Дуи 12, Алијанса 10, Дпа 2 и Левица 1.