Зошто си на форум со претежно македонски членови. Ние не сме тие кои прават меѓуетнички тензии. Не сме тие што први пукаа во 2001. Не сме тие нецивилизираните. Или живееш негде далеку на истокот, кај што нема ќорав албанец или навистина незнаеш што пишуваш. По мирен пат да си побараа, повеќе ќе добиеја, него кај нив насилството е главната алатка и решение за се. Прошетај чаир, топанско да видиш како изгледа див запад. Не се прави миротворец, за некои која државата во која живееш ти ја плукаат.
Ако се очекува од тебе да го знаеш Албанскиот, ќе се направиш ментално неспособна да научиш друг јазик за да докажеш дека не си ја остварува службената дужност? да не се ушлашила случајно? Вака кога припаѓате на се и сешто...
Ова со "хакирањево" ми е врв... На кој му дојде до Дик? Мислам да не сум погрешно разбрана но да нема никаде како се гласало по општини и сл ... поради Хакирање.? Сите водеа ....сите победници...
Али ќе имаше поголема излезност тогаш... И така сме циркуз држава, па ќе гледаме циркузи овие денови. Ама сепак некако мислам дека за брзо време пак ќе имаме избори..
Немаше потенцирано партија, само имаше кажано дека ливчиња на луѓе коишто не гласале биле ставани во кутии, а откако пријавиле им кажале само да ги сметаат како не гласани. (На местото кадешто ги фатиле, што не верувам дека е единствено)
На тој што му дошло до дик му посакувам да си го најде Поаматерска изборна комисија одамна немало, ние од тука да се соберевме попрофесионално ќе го изигравме процесот.
2016 година 12 саата бројат последните 3% од гласовите. 2020 година 12 саата бројат последните 5% од гласовите.
Се појавило аматерско фото од поткуп на гласачи, се спрема масовна акција на мвр за приведување на поткупувачите. Види фотос Спојлер
А оние од Дуна, како дозволија да им падне вака системот ? Па и да биле хакирани, зарем неспремни биле за тоа ? Уште добиваат материјали од изборни места, резултати можда вечер
Дуи 11%, Алијанса 9%, Беса 3%(да речеме), Дпа 1%. Од каде волку проценти албанско населени? мене не ми штима нешто