Дефинитивно.. температура имам. Оти кога ги прашував: За што им одите на работа? Ми одговараа: За децата. А на моето наредно прашање: Шо аир видоа децата од то? Ни пари носиш, ни дома си со нив? ... немаа одговор.
И ова вам ви е нормално понашање и надеж за нормален политичар? Само немојте да ми одговорите Заев дека рекол луѓе ќе јаде или Мицко нешто друго, збориме за трета, поинаква опција што ќе вреди да се гласа за нив, а не против други. А факт е дека делумно и навидум најблиски по идеологија се на обичниот модерен човек, зборат за младите, за работнички права, данок на верски заедници итн. Каква штета е колку се само забегани надвор од тоа...
Па така кажи си со време, не да ми продаваш м'да за бубрези и драмулетки за "братство единство" со 15% малцинство. Кажи си јасно и гласно дека си "лево" настроена, без национално чувство,родољубство, напупени кон албанците...
Лицемерието. Зајко кога сака може да влезе во ЕУ, народот е оној кој вади бугарски пасоши, оти домашниот ништо не му важи.... знаете, онај македонскиот, кој толку го 'сакате и почитувате'
Не, ама се повторува веќе 20 год сценариово. Малце крадат едните, после другите, а на народот само сув леб се дава. Се караат луѓе меѓу себе, очи ќе си извадат за го одбранат вмро или сдс а у меѓу време ни едните ни другите не направиле ништо за нив. Пак ќе дојдат на власт, пак само нивниот гз ќе биде подмирен а ние ќе си бараме чаре надвор од тука, ако сакаме да имаме пристоен живот. Де бе Специ, фигуративно е кажано. Фашист бил, не знам шо бил. А заслужуваат стрелање, и повеќе од тоа. За се што направиле додека се на власт, и треба да ги осудат најмногу што може, за утре на никој друг да не му текне да направи нешто слично. А за тоа да се деси треба некој ко Апасиев што има муда да го истера тоа до крај.
Хахаха...веќе стануваш досадна со твоите демагогии. Јасно ми е за тебе, а и на другите исто, продужи даље,
зајко го ебават сите како сакат дека е глуп трол и несалам дрогираш,,,,пр разговорот со лажната грета хахахах
Апасиев откако ја формираа партијата, која првобитно беше без лидер, дека 'комунистичка', првото што го направи, е ги избрка сите други основачи и се постави за главен на Левица. Се запраша ли некој каде се сега тие луѓе кои до него беа кога се бореа да се промовираат како левичарска младинска партија?