Ти праќаш војници ми за да ги вратиле парите што ќе плаќаме за членство. Не кажуваш колку ковчези и сакати ќе се вратат назад покрај парите
Никој не загинал во Авганистан до сега. Воедно, тоа е ризик на професијата. Затоа не секој се нафаќа да биде војник.
Абе сеа и дечињата од 1ви септ. Ќе ги пуштат во школо,па таму нема да има нормално растојание (поготово кај малите) и ти можеш до сабајле да се буниш,но залудно. Така е и со војниците. Не секој таму со ќеиф е,али не се може друго.
За Македонци зборувавме, а воедно и дека ако си војник, можно е да загинеш. Да е до мене, немаше да има ни војници, ни војски, ни војни. Ама не е до мене и не сум семоќна.
Ајде повторно, Македонци беа Кумановци, возачи на камиони и беа заклани со сабја пред камера. Се вртиме во круг wildmk
А зошто би гласале? Македонија сега е ризична земја со многу заболени, многу логично е дека ќе ти бараат карантин, сите сакаат да се заштитат. Или за македонци нема корона, каков карантин
Еве да ја прашаме @CrazyGirl15 дали ќе го пушти Џенералот да оди да војува за НАТО, во туѓи држави?!?! Бидејќи беше пре воодушевена што ги искречија касарните со доцанија од НАТО
Се моли Вајлд да пријави fake news од страна на владата на РМ. Очекувам писмена пријава, како загрижен прогресивен слободноумен граЏанин во Македонија. Јасно си кажаа дека е добиен датум за ПОЧЕТОК за преговори за членство во ЕУ , ЈЕР име мењаа... (дури и забави, свирки, гости од странство, имаше на плоштадите низ МК) * и плис, поштеди ме со празни зборови дека сеуште трае скриниг процесот.. МОЖЕТЕ УШТЕ ПОДОБРО, УШТЕ ПОВЕЌЕ.... да не дy. ите на здрав памет.
Ќе ми ги кршат сите споменици у центар. Нека ги кршат и онака никој не ги ни гледа стојат простор колку да зафатат.
Ама секако! За наш народ само ливади за напасување му се по мерка. Ете и кај универзална тревичка зелена ќе ви посадат. Може и некое дрво за free hug.
Да не знаат нешто да направат, за кршење и рушење сите не бидува. Оградата, сега ова... Што не ги рушат дивоградбиве во Струга, онаа на Матка, сега кај мавровка?
Аххахахах ама не е можно тоа, знаете вие каква борба водат истиве против лажните вести гледаш сите медиуми под своја палка ги зема власта за да не се шират фејк њуз повеќе, во што пробуваш да не убедиш ти сега ?? уште овај лидер шо остана афери да споделува со јавноста и ќе го тужат, така да си знаеш, а не тука да ми постираш.
Се надевам дека и за ова ќе има побуна во народот, како што имаше на пример за небитните статуси на Апасиев. Од август поскапува струјата
Аааа за ова ќе си траат, битно Апасиев ќе ги стрела како, мораа да се побунат. Ова е небитна ствар, што покачувањееее,,,,,ајде имало и полошо. Ама зкани од некој си фашист како тоа..Ееее мој народе, за ова треба да се буните, а не за Апасиев што напишал...а немате 2грама мозок да протолкуваат тоа стрелање како е, од негова страна.
И вие ми се гледате чудни Уште само струјата да се поскапе и добиваме нацрт рамка за пред договор на договор за членство во ЕУ.. Ништо да не се разбирало! Не смее да гукне граџанството, појела им меца јазик