Нормално дека ги има од обете страни ама па дека во загадувачите немало "патриоти" неможиш да ме убедиш. Не им пишува на челото ама на некои им пишува на фацата со тоа вмровската заштитна маска
Никој не рекол дека немало. А, ти, тоа правеше цел ден во Охрид? Следеше некој што носел вмровска заштитна маска? До тоа ниво стигнавте за 20.000 плата и партиско вработување? Патетика.
, не ни бев во Охрид. Во кој било град, излегуваш до маркет и гледаш, не треба било какво анализирање
До каде сме со соживотот? Некој бот вработен на државна цицка би рекол ама ама и Македонците вака секој ден пукаат само не се снимат. https://twitter.com/Dedo_Mraz/status/1290917976745611264 https://twitter.com/aps_aana/status/1290956433144655872
Ќути што не е Наќе уште министер, кој ќе го слушаше граЏансвово кај шо пискаат. *Нухиу, да се јави на главна каса..... Или не.. Не смее да се зуцне сега, Абе пука од автоматско оружје-калашников, или што и да е, се знае кој е, и никому ништо. А пази, има казни пошто некој не употребувал придавка северна или носел симбол-сонцето од Кутлеш.
На 2 Август сите политичаρи и пρатеници од сите политичκи паρтии оставија буκети цвеќиња на спомениците во Κρушево. Имаше полно буκети на κρајот ...
Просечен македонец пикнат во администрација мисли дека заради името не не примат во ЕУ. И не само они за жал има професори од средно споделуваа видеа и слики пред избори да се гаса за Сдсм.. мислам професор а на толку ниско ниво да си ми се згади. Ај за директори и директорки на средните и основните училишта разбирам они цел живот трчат по партија за да стигнат на таа функција па они не само што ќе споделат и ќе напишат некој пост за нив. Овде на форумот прочитав последните страни не било проблем дека ни се сменило името сигурна сум не ви е проблем и Гоце Делчев да го прогласат Бугарин. И утре да ви кажат дека постоите од 2020 нема да ви биде проблем и ќе си прифатете. Убаво се гледа дека не само Албански во основно и во градинка да ви стават на вашите деца ќе прифатите.
Точно е дека и македонците вака пукаат, и треба сите да бидат казнети. И да, поголемиот дел од вработените во државните институции, не си ја бркаат работата. Лично, јас сум пријавувала користење огнено оружје во град, македонци пукаа на свадба и МВР не реагираше воопшто.
Македонците пукаат евентуално за свадби, и тоа ретко. Додека кај шиптарите е секојдневие, еве како овој шо пука да растера облаци.
Дека рече и македонците вака пукаат а не пукаат тоа ми беше муабетот, посочив претходно само каде се користи оружје. Инаку да има закони.
Пукање е пукање, шо има врска дали е на свадба или не и колку пати е? Кај и да пука трба да се казни. Колку пати и да е, толку пати треба и да се казни.
Едно е да кажиш пукање е пукање и треба да се казни, а друго е да изедначуваш со овие кои пукаат за што ќе им прдне на памет од мало до старо, сите оружје користат постојано за секаква ебена пригода.