Останува една работа, да молиме Бог кога ќе го соберат Аљи у Хаг на распит, да го задржат троа 10тина години. А како тргнаа на косово со апсење на бивши учки, и како парламентот на косово не го изгласа законот за заштита на ветераните од учк, тоа се гледа како единствен спас од нормализација и стабилизација на Балканот..... Па ќе видиме што ќе се дешава на есен
Ами тоа е, Ристо разбираш. Според европски закони и устав, даноци не треба да се плаќаат, оти ќе го пукам во поштар.
Нешто како Мексико ќе му дојдеме. Картелов на власт ќе уценува, рекетира, заплашува, ликвидира и зуцка ќе нема од никого. "Рекет" ќе си биде новата реалност, Боки и Ката ќе ги памтиме како наивни пионери во ваквиот вид криминален свет.
Кога ти Трифуне ќе умриш гол, тогаш голите ќе умрат облечени. Трифун Костовски: Жал ми е за моите клиенти, јас гол сум се родил, гол ќе си умрам! Остај шо ќе одиш, кај мојш да се разбериш со него ЌЕ ОДАМ КАЈ ПЕНДАРОВСКИ ДА МИ ОБЈАСНИ ЗОШТО МУ ГО ДАЛ МАНДАТОТ НА ЗАЕВ, КАЖА МИЦКОСКИ
Дечкиве тргнале како сватојте по невеста ко ќе одат. Можеше Мицко и сам да отиде, не вака со тајфата на сила.
Мвр и Финансова полиција баш не е паметно нашиве да ги даваат. Колку толку контрола да имаат.Нека изиграар другачје док не се договориле скроз. И за Кадрите и двете партии ако ги договорат само некој што е стручен во таа област инови кадри а не некои по 10 год што се.Нови неискварени.
Референдумско прашање: -Дали сте за членство во ЕУ и НАТО со прифаќање на Договорот помеѓу НАРКО заедницата и партија од ул. Бихачка. Нарачател: Влада на северна...
Политика је курва и секогаш се е можно. Толку им се гледа паметот на сите политичари, кога еднаш вака, па онака. Затоа ни пропаѓа државата. Немаат никој од нив цврст став да каже така и така. Ама слатки се функциите и да си играат уште..