Замислете конференција на министрите за надворешни од регионот каде на маса е македонското прашање !? МНР на Албанија - Албанец МНР Косово - Албанец МНР Македонија - Албанец МНР Бугарија - Бугар МНР Грција - Грк МНР Србија - Србин Македонецот каде е?? Е морничаво е нели!!
Нова интересна вест за внатрепартиски раздор Можеби затоа и Таљо не е избран денес, а за утре сеуште не е потврдено... Влада?? Којзнае....битно нек си се караат они внатре, да се поделат што поскоро...
Таљо може има уште некој внук, па одложил дилерска.. ова лидерска... Се тепаат кој попрво да седне на челни места и функции да лапаат и крадат од сите можни места. Ги заболе нив лево м. де за нас
Едно што сте неутрални, гледам по коментарите А ако некој направи раздор меѓу Македонците, тоа е ВМРО кое 11 год. сееше омраза ! Тие не поделија на “нивни за ВМРО“ тоа се чисти патриоти, а сето останато кое не се согласува со нив - тоа се комуњари, предавници, изроди итн.
Зошто нешто ми мириса дека ЗА-еф ќе треба да прави уште отстапки ? леле ДУИ како ги А па "декларираниве неутралци", не гласам за никого, ама еве ако морам да бирам, ќе гласам за сдс (као помало зло де.. ) ВМРО-овец кој слепо го поддржува Мицкоски нема два грама повеќе мозок од комуњара која го поддржува Зоќи. А ко што читам тука, а им го спомнеш" Избраниот-Муртенхаузен" дрва и камења по тебе, се паЉат ко фитиЉ, state enemy се прогласува членот... А остај друго, јас па и не прочитав никаде срцепартални коментари за вемерето, што би рекле бањатите Да ги бранат, величат, Мицко или Грујо!! Така да,.... No more words to say...
https://tv21.tv/mk/golema-aktsija-n...emo-kolichestvo-oruzhje-vo-strushkiot-region/ Не го чепкај те нефи, војска да не извади по улиците
Е заради вакви типови ќе видиш дека ваму ништо не функционира. Така да имам уште поголема желба да се иселам, иако добро заработувам и цела фамилија ми е овде. Ама утре може ваков човек тебе ќе те истепа или закани, а државата нема да те брани.
Појма немам. Прво помислив дека му е хакнат профилот, ама не бе, вистина било. Језа да те фати. Ова душа дало за секташко збиралиште за терање ритуали. Нана Тереза се превртува во гроб сега.
Па моментално Сдсм пробува да стигне на власт со тоа што појако да им го кхм на Дуи. Да беше Вмро на место нив верувај истите работи ќе ги пишував. И знам дека вмро да беа во иста ситуација и они исто ќе им се нудеа на Дуи затоа 2те политички партии во пакет со Албанските не ги сакам може на граница и со мразење ми се. Затоа младите си заминуваат јас си заминувам пола од роднините се веќе отселени. Не дека во странство парите на дрво растат ама ти се цене трудот и менталитетот, културата на народот се далеку поразилчни од овде.
Фала богу почна да реагира Обвинителството, сега уште да ги фатат. А баш вчера спомнав. Какви се не бандити има.
Виска-обвинителство на одмор у Албанија...хахаха Абе какви прикаски за мали деца... Инаку Спирко-Топал, ми е познаник од времето кога бевме средно школо, многу често игравме и фудбал и баскет, права будала, и апсолутно верувам дека ако полиција и обвинитество не го решат Нефи, Топал сигурно ќе го реши...
Говорот на Апасиев во собранието Џафери учкарче бедно да не те амнестирале во 2001 ќе скапуваше во некој затвор.
Дали "министеров" е еден од новите чАсни кадри на сдс? Овој е новото "освежување" за граЏансвото?? Господенце, што сме ти згрешиле?!?
Тоа ти е, во 5то одделение кога му предавале на час по историја овој гарант спиел или можда чачкал носот... Нека му објасни некој дека бугарите имаат поише право да бараат Кублај Хан да им е народен јунак наместо Гоце... Кога простаци ти водат држава тоа е, а и народ си ги гласаше. Овој нешколуван народ со 5ки со врски од основно и средно и купена факултетска диплома од факултети што ги нема на светска мапа на високообразовни институции, што друго би гласал..