Спасовски баш котира добро. Се си мислам дека ова се случува намерно сега, за другиот да го направат лидер, кога не можеа Министер.
Спасовски добро котира чисто сумњам дека ке го сменат. Заев можда, мада има подршка и он, што знам...
Изборите се за лидер на партијата. Заев мислам си оди. Борбата е помеѓу други, меѓу кои и Оли. Иако, многу од членството го сака Заев. Колку и да е чудно.
Лошо ќе ви биди.. вервај ме. Еден мандат одвај ќе издржам. Ама ќе 'решам' барем некои основни прашања. По цена на кариерата, се разбира.
Ау зошто ти е жал за Оливер? И Грујо му избега сега и овој, во најмала рака треба да си даде оставка, според мене.
Ги изгласаа за да доведат ред и мир. Како беше она нема правда нема мир, нели? Или се само за да се наполнат со пари?
Ама Оли беше предупреден уште пред некој ден дека Мијалков се спрема за бегство. Нека не глуми изненаЏен граЃанинот на нашата земја.
Да не е тажно,ќе беше смешно. Сите што барем малку се надеваа дека некој ќе одговара за криминалите, ќе останат со прст во уста. Пси лају, караван пролази.
Што се случи со Сашета Змијалков? Изгледа направи добар дилл со другар му Зајко па го пушти да си фаќа по бел свет.... Е џаба му е коалицијата Мериот. Мислеше така ќе може да се направи конгрес за преземање на раководството на ВМРО Ете ја правдата за Македонија со Црпко нема правда нема мир
Кај Грујо беше друг муабет го осудија за банална работа.За Мерцедес во кој сега се фрцка Зајко, пајакот Оливер , и мн.други. Тука има разлика.
Тоа е за народот, во позадина се играат други игри. Туку, сите му запнаа на Спасовски, а никој не ги коментира Обвинителство од кое е побаран притвор и кои цели 3 часа го "доставуваат" решението до МВР? Процедурата е таква што МВР без Решение не може да постапува. Кој е Обвинителот? Вилма ли? Ах бе. Правосуден систем!!! Ама ако Сдсм нека спијат пак. А не знаат дека народот единствено што очекуваше е правда и овие во затвор.
Па ко што знам Ленче беше обвинител. Ако таа упрскала секако ке ја качат на криво магаре. Поверојатно ми е дека началниче се договорил и си ја купил слободата.