Висок полициски службеник приведен во акција на МВР, запленета дрога вредна 800.000 евра https://a1on.mk/macedonia/visok-pol...aqZGpw2c-FZYysaqpMNa2AaRn4d8dJ8KsXgF0sAbgW9ss
Секој ден афери. Фалсификат пасоши. обложувалници ги краделе граѓаните со помош на нивните податоци, денес читам еден исти агент за недвижини за исти стан земал капар од 3 луѓе. Да ти е страв каде живееш.
Зато ко ќе одиш во полиција да пријавиш нешто, ќе ти тропат глупости и ќе се обидуваат да те убедат дека 'немало потреба од пријава'... оти биле зафатени со 'приватни бизниси' Море да му го е*ам тој га*от хоштеплерски! И то на суво!! Ги плаќаме од џеб за да не си ја работат работата, туку со криминал да се занимаваат. То сето ѓубре треба да се прочешла и да се испоапси!
Кој сакат нека го постават, само еднаш нека најдат чоек шо ќе работи, а не шо ќе кради. А ако нема таков, тогаш не мора ни држава да имаме. Искрено, топло се надевам дека то ќе ја снајди Македонија.
Најдобро поделба, пола скопје албанско пола во бугарија и готово крај на агонијава. аутоматски бугарски пасоши добиваме и билет во еден правец - германија
Вака ко ќе го кажиш, ми се стемна И тие и тие се иста стока ко нас. Ко ќе размисли чоек, си 'играме цивилизација', а се' е фарса.
Мене едно ме "мачи": Рекет, Тендери, Бандитизам, Фалц пасоши, Двојни идентитети Наркодилери-командири на полиција, 65% задолженост од БДП, Нема вакцини и имунизација, (со исклучок на донациите, ко просјаци некои) 0 капитални инвестиции, . . И пак 200.000 гласови!?!? Епа не е до нив...100%
Хахаха, кои глупости изнапишани и релативизирање. Скоро сите пасоши се издавани во периодот 2017-2019 години, со крадени идентитети, датум, месец, фингерпринт. Во тој период Министер за внатрешни беше Оливер Спасовски. Ако знаеле за акцијата, ако имале сознанија, зошто не ги уапсиле, туку чекаа ВМРО да ја објави огромната афера со клучни докази и сега кога ги фатија во тесно, кога скандалот се рашири насекаде повторно ги пуштаат комуњарските пиунчиња новинари да релативизираат и креираат лажни вести. Баш вчера го гледав Александар Николовски, потпреседател на ВМРО, најави во дека во наредниот период ќе следуваат уште подетални докази кој и како бил вмешан.
https://360stepeni.mk/onlajn-petitsija-protiv-izgradbata-na-visokokatnitsi-kaj-holidej-in/ ова е само ужасно...ние мора да ја спречиме градежната мафија да не го уништува нашиот град.
Има ли некоја форумџика/форумџија на платен список на сдс на нашата земја што се објави преска? За едни "хонорарци" прашуем? *Објавена е ситната боранија платена со народни пари...
Ај што ќе лежи 20 години, ама и многу ми се допаѓа што треба и да врати, заедно со останатите обвинети, тоа парите што ги потрошиле за набавка на опремата за прислушкување, околу 860,000 евра. Доста само трошат/крадат, редно беше да почнат да враќаат
Нема да се роди како Рашкоо дете машко.Ем ќелеш ем фодулл Ај да се множат оставките.Па на влада да дочекаме