Кое е решението кога сите во "државата" со години ги премолчуваат лудориите на Заев и се уште се во улога на лојални граѓани (кои го почитуваат трулиот систем и плаќаат даноци), т.е. корисни идиоти? Ова последново ако не ја прелеа чашата, ништо и никогаш нема. А и не ме чуди.
Од нас ништо не бива.. Колку работи преќуте овај народ.. Нормално ќе ќути кога така им е наредено од празноглавците или пак некој фанатици кои велат дури и најлошо да е ама овие пак да биле. Не бива од нас.. Ние со косоварите кои требаше да бидат привремено не се справивме, па со овие.. Како ќе се справиш кога власта ги прима, со сила ги кани. Убаво вели власта, Македонија е само транзитна земја. Помини - Силувај - Замини Господ да ние напомош, тешко ќе биде за нас младите во иднина, особено за вас девојките, чувајте се луѓе !!.
Абе сменете го од власт оној ненормалниот што туку се помирувате со неговите одлуки? Кога има избори, сега наскоро? Одете на протест, не гласајте за него. За пари мајка му ќе си ја продаде без око да му трепне.
а они со раширени раце ги чекаат. Нема да ги примат. Останавме заедно Немаме. Полицијата не крева на 192. Додека да дојдат, десет луѓе веќе ќе те имаат силувано. Луѓе, бегајте од државава. Бегајте оти после нема ни да не примат
Протестираме за камповите за бегалци. Им се заканваат со бркање од работа, плачат луѓето. А за избори Албанците се во коалиција, лудите СДС и циганите кои зимаат пари , пак ќе победат.
Не може Бриџо, не менува народ власт. Како каже биг брадр, така ќе биде. А со него е толку лесно да се договорат, па дури се пофали дека сам понудил. Шта речи, коју послуку порати!
Со сопствената ќерка си игра мајтап? Океј е ова за тебе? Заборајв, нее Вајлд туку невладина на дело е. Hi Soros Foundation, are you seriously?
Прашај ги оние на 40 што си играат мајтап со сопствените деца секој ден. Скроз истото го прават. Јас не практикувам такви 'шеги'. Сељачки ми се.
Каков мајтап, ко што е глуп уште мисли дека вака се мажи. Нели и викал на ќерка му, не учи медицина жена треба куќа да чува да раѓа, не да учи толку.
Какви црни мигранти авганистанци да примаме сега. Добро се сеќавам кога ги примивме од Косово. Уште овие ни фалат. Зајко дома нека ги гоштева и храни. Покрај наши деца, овие не.