Абе Бране од позадина проработи против Сдсм. Најманипулативната личност некогаш појавена во Мкд, на политичката сцена. Барем има интелект.
Ако викаш така ќе ти го пратам авионов од мојава авиокомпанија да видиш како се стројат за влез у него по сите параметри. Ама па ти да не чекаш ќе им шепнам прва да те качат, све у име на стара љубави, какво незаборавно лице еххх А можда и не Еј јас отидов јабана и ништо да разберам за новостиве, ама да не е темава кој кај бил или се враќа поима немав да имам, ама уште читам вака со голема недоверица и се чудам Зар се ова е вистина, ново парламентарно мнозинство? Немој бе така за Бране еј ако не чита мн.ќе се наљути, да не го искористи тој интелект поред против сдсм и тука против нас, форумов...ај да не давам идеи
Како против СДСМ? ЗЗ ли е СДСМ? ЗЗ премина многу линии, е сега сакал ,не сакал, морал, не знам што...некои линии едноставно, не се преминуваат
Па, моментално е, да. Ете како што видовме, заедно со него ќе падне и Сдсм од власт. Ама муабетот за манипулативноста на Бранко не беше поврзана со тоа што проработи против Сдсм од позадина. Општо си кажав мислење за него, кога веќе го спомнав.
Уште ништо нема Седнале на една маса да преговараат и направиле фото. Манипулаторот Мицко, со фотото плаши мали деца, неџнам на вмровците ксло ом е интересно, па честитки па радосри. Утре дента ликовите од фотото изјавуваат дека тоа е само фото нема договор. После па на Заев се смеат оти не си стоел на зборот. Тие што честитаа на Мицковски честитаа и оставна на Заев. Мене народот ме загрижува, политичарите веќе ми се јасни.
Има. https://www.slobodenpecat.mk/halil-...kazhavme-deka-aktuelnata-vlast-e-nelegitimna/ https://fokus.mk/mitskoski-pokazha-61-potpis-chekame-ostavka-na-zaev-vo-ponedelnik/
Мене лично ништо не ме загрижува, не сум потрчко во ниедна партија, само се чудам како вака преку ноќ сите мењаат ставови, некако како да не е за доброто на народот туку нивните личните интереси. А Заев е некст левел манипулација, недостижен е тој, нејсе не знам која членка нон-стоп вика каков народ таква држава и некако почнувам да верувам во тоа, така да сами бирани или сами ставени на власт, минатите како дојдоа и сега тоа е the show must go on. Само малку жал ме фаќа на оние кои ќе го (о)кркаат заради политичкиот реваншизам, колатерална жртва на се што кај нас секогаш се случува, стани Курто, да седне Мурто и обратно. Знам дека и меѓу нив има квалитетни луѓе ама ете од сетоа ова не можат да дојдат до израз, а и најчесто сведоци сме како добиваат откази.
А зошто со војна? Другите што ќе прават коалиција се помалце Албанци од нив? Туку речи што нејзиното ДУИ паѓа па ќе падне и таа од фотељата каде се улежила 20 години со не знам каква си диплома. Колку само ми е мило што паѓаат Дуи,20 години само тие и тие, гледајте сега како ќе потонат,само дефинитивно да паднат. Албанците не ги сакаат,партиската војска ги гласаше ,што ја трупаа многу долг период.
Дуи сеуште нема да падне. Преголемо е нивното лоби и поддршката што ја имаат од надвор. И нема да има влада без нив ,барем додека сеуште победуваат на избори.
Кој шарал? каква власт, Ај биди малку објективна за промена. Типкава од учк ја вработи Вмро,ако не знаеш прашај во штаб, па продолжи СдСм и сега ќе се правиме удрени.