Не треба никој да се однесува како пред селска кооперација. Скопје уште долго ќе биде кучкарник и ѓубретарник. Последен пат кога бев, а тоа беше скоро, на кеј на секој метар отпушоци од цигари. Секој трет ден по некој граѓанин каснат од куче.
Ти да си на нејзино место ќе ги намокриш гаките. Арна си е многу арна. Нека продолжи така и Бог да и даде сила да тера правда, да ја поддржат добри и праведни луѓе и да не потклекне никогаш под притисоци.
Што ти значи тоа ќе ги намокриш гаќите? Мене бешика ме држи, а неа не знам искрено. Уличарско понашање за среќа немам, политиката е за оние кои немаат друг талент и професија. Секое добро.
Јас имам струка, не ме интересира државна цицка. А ти, наместо да ликуваш и да се ситиш, глеј тебе да не те снајде. Во животот некогаш си долу, некогаш си горе.
Па ти скокаш и ја навредуваш и осудуваш жената која не ја познаваш. Наместо подршка, осуда. Во време на криза буџет кој е преоптоварен од такви вработувања плаче за чистка за се што е клати врата-земај плата. Има приватни сектори со недостиг на кадар. Не им се секирај за добри работници зима нема.
Целосно ја поддржувам Данела И уште многу други неписмени неработници треба да избрка од работа. Особено оние од Водовод ич не ги жалам. Ми измислуваат неплатен долг за 2021 година, а јас сите сметки си ги чувам целосно платени! И покрај поднесен приговор долгот уште фигурира, ако мислат дека ќе бидам будала и нешто дупло ќе плаќам е многу се излажале И тоа измислуваат дека само за смет сум платила некој месец, а за вода и за паркови и зеленило не сум платила демек. А во ниедна од сметките ги нема тие суми што тие си ги измислуваат А не кажуваат за кој месец, туку само кажуваат 2021 година Ако сакаат и нека тужат, ама сите трошоци тие ќе си ги платат, затоа што јас си ги чувам платените сметки. И затоа после моето лошо искуство со Водовод, а и во другите институции не цветаат рози и не тече мед и млеко, па затоа Данела уште повеќе ја има мојата поддршка. А и вчера прочитав некаде штом ни СДСМ ни ВМРО не ја сакаат Данела значи на вистински пат е
Данела последно пријатно ме изненади, не очекував дека на ваков начин ќе се справува со криминалот и партиските вработувања, затоа сега до вчера нејзините пробуваат да и направат што поголем хаос со пропаганда, откази...
Ги боли шо ги чепка сите Амааа ако им е Да не ја урочиме, нека продужи така, и други да се сетст ко нејзе да почат Па да им се е мамата на сите лопови
https://sitel.com.mk/vladata-ostava...goNzICK8pGJe5n_TDDjg0FfdQHGFnhr_PE7ZX1bQ-LXp8 a општините од кај добиваат пари? сериозно
Koga ke se smeni Matricata na Vmro ili ke mislat samo na izbori da odat da sednat vo fotelji! Pa do koga gradonacalnicite na Vmro ke gledaat za tenderi,?treba li da ima nekakva nekakva otcetnost pred Arsovska taa gradonacalnik. Ili ke gledaat koj Pari da stava vo djebovite. Dosta mislat samo za avoid interesni. Drugo:Neka se namali javnata admninistracija I da ima merit sistem koj NEMA da bide pod partiska kniska. Dosta vise so taa partiziranost.Koj raboti neka rabot.d Da se otfrrli nerizedetno od ppopisot za vrabotuvanje. Samo tie Sto ziveat tuka moze da rabotat.Toj od nadvor si raboti tamu i ziveee. Ili neka rabotat I da se najdi Cena za golemive firmi da se najdi pioevtina struja . Ili na sledni izbori ke molat da izleze gragjanitw
Во Белгија масовни протести против поскапувањата, ние тука потресени за геј парадата и правата на ЛГБТ. Македонија е држава на "богаташи" затоа не не тагираат поскапувањава.
Ако не регистрираш дека се дешава значи и не се дешава,удри бригу на весеље. Да видаме до кога ќе држи динајалот и како ќе изгледа таа тотално неочекувана фрапираност кога ќе се задлабочи кризата.