Не е за неговиот физички изглед, туку дека баш него го фатија како краде пари(државни пари трошел за он да јаде). https://a1on.mk/macedonia/od-biftec...rosechna-plata-od-drzhavna-smetka-za-jadenje/
Го руга Маричиќ оти типот ждере бифтеци на државна сметка. А богами такви алчни како него и си го бараат.
Баш него и баш тие од опозицијата сите до еден и баш Маричиќ да се напише? Ептен политизирано. Зошто не и беше паролата на пример - Не јадеме колку сметките на побегуља
Ај отвори ѝ го Фб профилот ако ја знаеш која е, и види ѝ ги постовите надоле, и врати се да кажеш дека отишла да испозира. Ако не, за 10мин отсега, јас ќе постирам.За да видат другите дека само дрндаш безвезе. Иначе баш од сите е Маричиќ земен пошо е стока дебела, гарант кога моча не може ни да си го види. Нема Апасиев или Антонијо Милошоски да ги зимаме за пример шо се коска и кожа
За вакви ботови ко тебе да се чудат, ете затоа. Абе заостанати ли сте, што е важно кој е на власт и кого се напаѓа, ако си свесен ќе бидеш против сите партии и ќе ги поддржува студентите овој пат. Греота е често се дел манипулирани да, некои и за лични цели прават протести, револуции и сл ама ако си реален ќе се бориш за подобро утре за било кој, па дури и да појдеш против твојата партија.
Дали го добија тоа за што беа излезени денес? Се друго е вишок да се коментира. Важно е што беа слушнати денес и успеаа во барањето.
Значи да се тепале за функција ко пратеници, администрација, судии па ај да сфатиш. Ама човек, да сакаш ставиш некој без две чисти на толку одговорна и сериозна професија треба стварно нетокму да си. Чисто за информација, пред 20 години во Германија два авиони се судриле во воздух зашто контролорите за двата лета не се договориле соодветно меѓу себе како да се избегнат двата авиони. На двата пилоти им било кажано да се спуштаат, наместо само на едниот.
Овие нема ни да идат на работа за да има кој да ја згреши Сами ќе се снаоѓаат овие горе у ваздух. Ептен сум у елемент за јадење трици денес Ама за овие има до смрт да зборам. И коа ќе умрам од горе ќе фрлам ливчиња со пораки
Протнуваат нивни деца во работа кај што треба да се овозможи безбедност од највисоко ниво и огромна стручност, ало, какви идиоти не ми се верува. Ќе го поништувале конкурсот.
Да не им е дупнат резервоарот на колите шо ги возат? И нека ги покачат уше малце патарините, па ова минимум ќе е Како нѐ шибаат еј. Ама ако нѝ е. Ја веќе кривицата ја гледам у народот.Два грама мозок неаме
https://sitel.com.mk/vladata-podgot...xinU7IdsSMmaodtN9DJsLPITGOSSh82uB2vKtQkMreLlo ѓубриња Пари да имате, лек да немате дај Боже
Владата не изгасала додатни 40 денари плус за студентите, ама ќе дале 3 милиони за медиумска поддршка за да покажат колку " се добри". Да не знае човек дали да плаче дали да се смее или пешки да фати да си оди од дупкава.
Iskreno, site nie sme za ZHALENJE (od vlast do narod). Golem del od studentite izlegoa na protesti poradi finansiskiot uslov postaven za subvencioniran obrok (potesnoto semejstvo da ne dobiva poveke od 18 iljadi denari), no na site im godi samo da se zemaat vo predvid finansiite shto gi dobivaat licno studentot (site studenti koi rabotat vo tekot na studiite, go izgubija i go gubat pravoto na obrok, a site znaeme deka tie studenti doagjaat od socijalno zagrozeni semejstva). Nemam zborovi za nashevo OPSHTESTVO!