Не. На Данела не ѝ верувам од лични причини.Плус, свесна сум дека и жените лажат. Ако не лаже, каде ѝ е доказот?
Значи мора да докаже дека лигушов и се заканувал.Ке почекаме. А на Мицко и партијата им веруваш кога се загрижени за нејзината психофизичка состојба?
https://a1on.mk/macedonia/apelacija...6ap3kodla_0_AznzbY_vC4nY_NOhI&mibextid=Zxz2cZ Браво Да ти се намочам у државата Мрш глуперди
https://www.dw.com/mk/poradi-propus...z-rss-maz-pol_makedonija_timemk-4727-xml-mrss да не биде ко со братчед му
HaOS Drzava: Vladava da se pozanimava zosto mora na malite firmi koi se najkrevki pa I tie Sto se Novi I doprva treba da se razrabotat zasto e potrebno po Nova godina da I'm se naplatuva10 Posto od dobivka ili Eden 1%.? Mislam deka e ekonomska kriza I ne e vo red dase ptovaruvaat? Zosto ne se odanocat onie koi imaa povisoki prihodi pogolemite firmi ili tie Sto imaat plati vo drzavno and 60 iljadi I tie Stose upravni odbori ne I'm se odanocat koi se and 2000 evra ? Zosto ujp ne proveri Dali site se danocni obvrznici vo Cair Aracinovo,tetovo.? Dali izdavaat fiskalni I Dali go polnat budjetot? Antikorupciska da se pozanimava so javnite tenderi vo opsina Aerodrom kade se davaat Paris od gragjanite na zdruzenija a vo pozadina stojat biznis zdelki? I'ma li nekoj hrabrost da ispita Nesto akoe nezakonski? bilo da se raboti za Dui Vmro Sdsm? Veting vo sudsvoto mislam e najitno da se procistat sudiite.n
Денес дојава за бомби во Тетово, Прилеп и Битола повторно. Можно е? Највеселите денови во годината дома ги врвиме стресно дека децава не се на сигурно место!
Ја не знам како не му е срам Нѐ дупи чоекот уствари А овие греотициве му се диват За мене е обична п. Пошо напраи срање и избега. И жена и деца остаи преку ноќ за да си го спаси гзот Ѓубре невидено. Малце доблест да имаше, ќе влезеше да полежи. Овие другиве бар пробаа да полежат ако ништо друго Не знам шо има за дивење овде освен шо успеа да го преебе цело МВР, СВР и Царина за неколку саати, шо не е тешко, пошо кај шо врти парата, правда нема
Зарем доблест е она што го направи братучедот му? Се спогоди со апашиве во замена за слобода, им обезбеди мнозинство во обезличувањето на државава.. Најголемо го**о од сите излезе. А за Грујче незнам , се се мислам дека како Боки ќе завршеше..
дека се исти тоа секако. Од една Страна ако беше чист како што велеше требаше да остане да се докажува што беше невозможно, освен ако не соработува со нив што секако ќе му се одразеше на имиџот, а тој пак многу внимаваше на него. Мене ми е сосема разбирливо зошто се уште има голем рејтинг, ако се знае дека неговото најголемо гласачко тело пензионерите тогаш живееја најубаво.. Инаку ако бидеме реални многу од работите што ги зборуваше дека му биле понудени а ги одбил , се остварија..
Дали ти стварно мислиш дека избега туку така без амин на власта. Па преку граница влакно не може да прелета без знаење на некоја разузнавачка служба. Туку си имаше дил со странските мешетари и со власта дека ќе биде ослободен а за возврат им обезбеди пратеници да се смени името и му помина рокот на траење и го пуштија странците на заслужена пензија исто како и Заев. Политичарите се менуваат агендите си течат незнам како уште се лажите дека некој од овие петоколенаши ќе одговараат некогаш за нешто. Ќе одговара некој што е ситна риба висок калибар на политичари никогаш нема да одговараат бидејќи меџународна ги носи на власт, имаат одредена агенда да испорачаат а после истите тие што ги донеле ги пуштаат низ вода. Кучината лаат караванот си поминува политиката и политичките партии се една обична фарса кадешто народот верува дека постои некаква демократија и имаат право на избор а всушност и власт и опозиција се контролирани сите од еден центар на моќ. Па одете пак гласајте ги едните или другите давајте им легитимитет да можат да се иживуваат врз нас и да спроведуваат разноразни агенди за кои нас никој ништо не не прашува и се на наша штета.