Koi si mislat ovie se? Evropski bile na dnoto se, na dnoto i podole tamu, govedava prodedeni ne dadoa ziva mera ni za 2 crveni ama ovoj sam si pukase vo noga "oti ne razbirate b'larski", e jbg ne razbirame, ne sme toa sto sakaat. Ne se ovie za mlatenje, tie sto go pustija onoa debilce Dzambaski vo Skopje, tie se krivi, dovoli ednas na glavata kje ti skokaat, i eve gi skokaat. Od toa sto kaza Grujo uste migrantite ostanaa da gi pribereme, nema koj da raboti vekje. Eve im : "zivela omraza i zavist", site kje procvetame sega.
Реално, за прв пат се радувам што падна системот во една државна институција, па така милите ни браќа мораа да чекаат во колите повеќе од 4 часа за да почнат да ги пуштаат наваму само греота е што покрај нив изгубија време и камионџиите кои се брзаат да заминат лебот да го вадат, ама тоа е. Ех жална Македонијо, до кога ќе те парчат, до кога ќе те газат? Одамна си без достоинство, одамна си грдата северна, одамна си ги избрка граѓаните, а тие што останаа, станаа не граѓани од втор ред, ами од десетти. За ова се борел Даскалот Гоце? Пожално и поглупаво чествување одамна немало, и како доаѓа времето бетер ќе биде. Не е христијански да се колне и пцуе, ама колку многу посакувам да си ја добијат казната сите одродници што не донесоа до овој степен, исто толку посакувам оние глупацине што се кренале од бугарија да доѓаат до туѓа земја за да приграбуваат туѓа историја, да бев некој важен фактор во државава и да наредев да ги прекршеа од ќотек на граница бидејќи им се силеа на туѓи полициски службеници, и после пак нека викаа Гоце е наш и Македонија е наша како што секогаш јадат трици
Очекувам утре Шверцериве да го линчуваат Груби. Ќе биде предавник зошто отишол на гробот на идолот на Комити
Многу се занесуваат, бе. Ама и односот на нашите кон новинарите не беше во ред. И тоа што не испратија пораки. Отварање Устав за непријатели. Потешка брука нема. Гоце се превртува во гробот од срам.
тоа и јас зборев со моите гарант се превртува чоекот у гроб остај пцовките а заканите за атентат на Пендаровски? еден претседател ни умре така овие нашиве два грама мозок немаат у главата ако чита некој од Влада, ле че те се колективно.
Ама не се поклони човекот што, само лагано си стои покрај нечиј гроб, поболно ќе им беше да се поклонеше Тоа да, сигурно е дека не паднал сам системот. Се радував и јас и половина Македонија, ама сега кога спласнаа емоциите, пак сум гневна, сето ова е маска и циркус да се возбудува народ, на крај на денот тие пак си ја истераа агендата, а ние пак сме онаа страна која секогаш сите ја подјебнуваат.
Што е работава со кинеските балони над САД? Шпиунираат или метеоролошки им го "подесуваат" времево на Американците? Денес во некои делови температурата паднала 70С под нулата! Едниот балон денес го приземјиле во океан.
Сценарио 1 Ќе се жали.Господата гревота, само пцуеле и малку се подналутиле.Нашите полицајци ќе испаднат криви, демек они ги испровоцирале. Сценарио 2 (помалку веројатно) Нема да реагира, само ќе побара праведен процес.
Еве ги испраќаме https://www.slobodenpecat.mk/po-300...deno-na-trojcata-bugari-uapseni-na-deve-bair/ Само казнава е смешна затоа никој не нè цени, да ги видев во друга држава истово да го направеа како ли ќе си поминеа. А еве и ,,Топол пречек" https://narodenglas.com/откако-судот-им-одреди-по-300-евра-казна-и-6/
Истото го искоментирав. Премала казна. Залепи му фина казна, да не му текне Македонија да ја спомне, а не да се сили во туѓа држава. За тоа која банана држава сме, срам ми е да коментирам, греота и тој малку народ што е останат, напатен. Остала багра политичарска, со наведнати глави и напупени газиња срамете се!
Добро Бугарину! Значи со кинење на нашите сакате само Бугари да бидете. Малку е ова понижување и малтретирање Бугарија што го прави. Да не ве читам после патриоти кога изигравате.
Значи, Македонија не е крива за ништо - криви се тие што ние сами сме ги донесле на власт. Греота е кинење на пасоши или било што таму, па роднини наши млади гинеле за оваа земја