Izvini, imas nekoj problem pa, sega se fati za devojcevo? Ti nemaat logika postovive, take it easy, ne si nesto interesna. A sto ti e glupo i ne citaj, stavi ja na ignor i chill i taka i vaka ako pa, tebe nesto te dobole, realno nz dali e kasno ili rano. Bye bye!!!
За девојчето хахахах? И ти читај го малце подобро девојчето па ќе сфатиш ама ако не ти одговара нема да сфатиш и џабе е се. На форум сме, не заборавај, сите може да те цитираат и остај не на раат со девојчето, тебе никој не те спомна, уживај си. Бај. Btw, не пишувам за да ти бидам интересна тебе или на било кој, си пишувам мислење само, пошо ми се сака ете и ти игнорирај ако не те занима.
Ne e loso da se setis i ti deka e forum i na nea i smetaat odredeni raboti i so godini si pisuva za toa, do sega ne primetiv da i se pravi nekoj pameten, ostavi ja na mira i ona da si se ispuka inaku te citiram vidov dvajca se poddrzuvate pa, da ima malku ramnoteza i za Tanja
Ама слободно нека си пишува де, кај глеаш да и забранувам ја? Секој си има право да си пише шо сака. Паметна и се праам ахахахах? Еее така кажи де, дека си за поддршка, супер, поддржувајте си се. Ја глеаш дека и услуга и праам или не приметуваш?
Имам окапано од пишување. Подобро е да го баталам форумот и поретко да се вклучувам, затоа што фајде нема никакво дали надвор од форум ќе споделиш нешто или на форум. Штета има секако. @Mrs. right па еве сега ќе постирам професионална биографија да ме гуглаш, да видиш која сум, да. И смешно е што секогаш кога нешто не ви е по ќеф, напишаното си го толкувате како ви чини. Патем на форумов ме прогласија за платеник и Албанка, се си знаете. Ти сигурно си млада, јас не ти се лутам, ама и ти си доказ дека македонското ткиво е добро за чопоративно инсинуирање, лажење, подбив, инсинуирање, манипулирање...Како што кажа @Outlook не си интересна, туку едноставно се гледа дека сакаш да бидеш интересна, демек топла вода имаш откриено на форумов и некои имагинативни платеници итн. Па уште и со САД и ЕУ ме споредува бе и со НАТО, божем пишува со Јенс Столтенберг.
Ајдее, и жртви ќе се прават кутрите, ги повредила изјавата на Пендаровски. Камо кај нив да именуваат улица по некоја значајна македонска личност? Никола Карев, пример. Нема логика, нели? Е и за улица Адем Демачи во Македонија нема логика ама тоа е. Ќе им дадеме се' на тацна. #целадае!
А што е со убедувањево и уцени за гласање за уставни измени? Тоа е демократија? Уште закани што не упатиле и да почнат насилно да делуваат. Нема доволно гласови, нема уставни измени, крај на приказната.
https://vocentar.com/реџепи-во-собрание-може-да-се-случи-алб/ Aха. Кул вест за македонските поддржувачи на сепаратизам. Одвоено ќе оделе во ЕУ.
ЕУ со раширени раце ќе ги чекаат. Па тек кога ќе видат стапка на 'наплтени' даноци на струја, вода итн.
Така е ќе влезат во Еу де, само прво да се отцепат па со Албанија заедно дури тогаш. А ваквите изјави се само изговор да се пушти водичката да се опипа пулсот на јавноста. Веројатно тоа ќе биде патот за формирање на Голема Албанија, најверојатно следно нешто на што ќе работат е формирањето на општини, а потоа припојување..
Нормално. Привикнување е ова, да не биде не ви кажавме. Албанија си граба напред, трета е по раст на туризам во светот. https://reporter.mk/balkankan/itali...lbanija-edi-rama-so-kafe-i-posaka-dobredojde/ Еве како си придобиваат пријатели. Се работат на добра демографска слика, територијално ширење, слога, пари, бизниси, лоби, а нас кој ни е крив што сме наивни. Утре ќе ти кажат, дај демографија, аха, епа 15% Македонци во Гостивар не можете да кочите над 70% Албанци и ќе почнат да редат од општина на општина. Мене ми се смешни Македонците што мислат дека се одбраниле или ќе се одбранат. Те забележав дека си од Куманово, и Куманово се држи, ама до кога?
Аха. Кој ги напика овде? САД. Кој го контролира НАТО? САД. САД им е грбот. Ако сакаат, уште утре ќе им го овозможат тоа.