https://sitel.com.mk/sdsm-mickoski-...basador-glasal-za-odvojuvanje-na-makedonija-i Оваа посета Мицкоски требаше да ја искористи и јавно да го праша Орбан, зошто амбасадорот на Унгарија, инаку земја претседавач на ЕУ, гласал за одвојување на Македонија и Албанија. Ова требаше да го прашања Мицкоски. Зошто македонските граѓани, во неговото претседавање се доведени во ситуација да бидат последни во редот за приклучување во ЕУ? Ако тоа воопшто некогаш се случи. Мицкоски требаше да го праша Орбан зошто не помогна, како стратешки партнер, во периодот кога договарале кредити од сомнително, кинеско потекло, да се промени преговарачката рамка, како што ветуваше Мицкоски. Само ни дадоа кредит, не закрпија, не дека се За да одиме во ЕУ ние.
Поширока сликава е уште побетер, жена му до него а тој и се пушта на македонка. Убава си беше кратка сликата.
Море секоја им чест на русите, каков храбар и бестрашен народ се, не даваат на себе, одат до крај. Шолц, Бајден, Мајден, Бабољубецот... господинот Путин на колена ги клекна сите, затоа е оваа паника, затоа е оваа нервоза, сега уште Трамп ако победи имаа да биде големата
Она уствари го учи како се игра оро, ама вие не разбирате И он не разбира, нормално, затоа не ја фатил таа од десно за рака Ете, го смислив, може сега мирно да спиеме
Колку преубава и премоќна е сликата aww Искрено со Гога поише си одговараат душички тие @Tanjamm ти за сите убаво и фино мислење имаш, освен за мене, не си фер @Feminka22 ти љубоморам, да знаеш Да не губиме надеж сепак..
Mislam deka so toa sto ne ti e gajle za identitetot se kaza i kako kje gi zadrizis so sto so ona so koe hrvatite i bugarite gi zadrzaa svoite
Охх не знам да ти кажам Биљо онака стегната рака и онаков осмех може да значи и не се давај Гого, ќе го вратите името само издржете или пак шо прајш маче вечер...
Малце невкусно од наша страна што се мајтапиме на нејзина сметка, сепак жена во години е, али.. дали до толку немаше две чисти и спадна на ова дереџе? Професорка, искусна жена, правник, вака да си дозволи секој да ја смета за будала и да се заебава со неа. Колку се провидни што бираат и ставаат вакви ликови ко неа на вакви функции.. ко да не знаеме зашто ги ставаат. А, колку е занесена и еуфорична мајко мила.. Малце и жал ми е некако.
Е сеа малку ме утеши, фала ти, сеа подруго е веќе. Сепак јас пред тебе сум, така мислам. Али ќе ме стигнеш. Шала на страна, шо не замрази волку бе.. Не може секој со секој да се согласува. Ете тоа некои не можат да го прифатат. Сме збореле контра нејзините, океј, мора ли смртни непријатели да стануваме?
Порано и она се мајтапеше со луѓе. Или мислеше дека се мајтапи. Титулите не се гаранција за памет. Има тесен поглед на светот. Таквите не се тешки за манипулирање.