Не бе човек како на сиин сменам ја тебе да те оставам не сум видел сигурно. Статистички податоците отсекогаш биле нереални и тогаш ти кажав јас земам 30 ти земаш 60 двајцата просек земаме по 45. Потрошувачката кошница и просечната плата отсекогаш се манипулирале во полза на државата. Дали ние луѓето осеќаме подобрување со платите е друга ствар, значи платата се зголемува а воедно се зголемува или се јавува девалвација на денарот односно се зголемува инфлацијата и добрата кои луѓето можеле да си ги пружат со помалата плата сега истите може да си ги пружат со големата плата и притоа пак ништо не им останува. Значи нема подобрување на животниот стандард. Да сме на јасно не ми е гајле кој бил ма власт за да споредуваме затоа споредувам шо можело да се купи пример пред 10-15 години со 1000ка и колку ќе ми треба сега за да го купам истото
Ами сеа ја ти кажувам дека немам подобар живот иако платата е зголемена ти ми викаш дека ја лажам и статистички живеам ко цар
Hahahha car si Зошто овие нашиве сеа кога не оделија од албанија да не одиме у европа не напишат едно барање до брикс за влез таму па овие европјаните да се размислат дали ќе не сакаат или не?
Бар со него да се запознаам на суд, коа испуштив прилика со другата легенда.. Не знам што да кажам веќе, кажано е се
DS10 e паметен и интелегентен дечко знае тој и се му е јасно само хоби му се статистички податоци. Јас имам надеж дека ќе дојде ден кога ќе ги осетиме статистичките бројки и во реалност. Еве во бурек бурек со сирење кај мене у град беше 20 денари сега е 80 платата беше 7800 инфлацијата на бурекот е 400% плататс е зголемена 300%. Статистички јас немам ни за бурек