Каква манипулација девојче свака ти част, ај прочитај се пак па процени кој е тој што провоцира. Да беше ти злато и цвеќе за мирисање немаше да те цитирам воопшто ама провоцираш златна, затоа. А и други се потребите на млад човек и 72 годишен пензионер.
Има што трошат. Ако лековите му се многу и му се скапи (плус струјата му е над илјада денари), не може да скрпи месец.
Брат ај олабави малце од темава. И онака тоа шо го кажуваш e нешто несврзано, башка влегуваш и во конфликти не почитувајќи го туѓото мислење. Не знам која корист би имал од ова освен ако не си со партиска цел, зошто партиски луѓе вака делуваат. Неам против да си определен и член на СДС или ДПНЕ (СДС во случајов) и да произнесуваш партиски мислења, али контрола малце.
Важи братче, кога ќе се откачиш ти од лижењето со Грујо. Демек не го бранел Грујо, а наведе 121 причина како Грујо е светец. Одлично ти одат проценките, продолжи напред.
Пред да кажиш нешто во случајов навредиш, размисли малце каква тежина носи зборот кој го изговараш. Зошто искажаниот збор, ни најбрзите коњи не можат да го стигнат. Јас немам никаква корист од Грујо, ниту од Мицкоски ниту од ВМРО ДПМНЕ, не сум ни партиски определен ниту член ниту сум гласал. Ниту пак имам добиено нешто или ќе добијам. Ако сам не знаеш да си го направиш нештото да тие убаво, не чекај од други особено не од партии како овие. Сум само симптизер на десничарски партии ради идеолошките вредности, ако е битно, но не значи дека и ги поддржувам. Сакам да ти кажам, олабави малце, не си на партиска дебата, притоа влегуваш во конфликти.
Навистина пензионерите тераат штедливо, ама сите имаат здравствени проблеми. А тоа чини пари. Има хронично болни што не смеат да јадат бел леб, мора црн, а тој чини поскапо. Е сега, гајле му е на некој дали 1 милион Македонци од Македонија ќе му бидат послушни. За што би послужиле толку малку луѓе кои и онака немаат скоро ништо? Требаше да се однесуваме цивилизирано, да се реформираме досега, да нема пензија под 20.000 денари, да нема плата под 30.000 денари. Да не се умира по болници, за нас е, не за да сме „послушни“ на некој. Еве гледам Словенците лошо им е, пострдаа од послушност, како не. Секој што прави напори да мрдне од мртва точка, добива поддршка, другите како нас, клоци, не не ни споменуваат. Па гледајте ја Црна Гора, си брка реформи, и еве ако некој Србин ги навредува, нема влез на граница и крај. Колку е мала Црна Гора и колку е во однос на неа голема Србија, ама тие не се плашат, си спроведуваат закон, а ние на Косово не смееме да писнеме.
Спојлер Уште ова Да, цвеќе сум и те како сум, не се заебавам, за ова не смеам да се потценувам никако. За тебе па, не можеш ни да замислиш колку сум цвеќе. Сега ајде бркај работа, и терај агенда. Ако се жалиш негде од мене, слободно, тука сум. Зашто идеме и со лични навреди и лично сфаќаме, што е ако не лично? И манипулатор и што све не, али терај. Ќе се каеш еден ден. Мене батали ме, небитна сум, туку за другото..
Хахахх не коментирам бре тање хсхах шо да коментирам неќе да те лажам и ти Шо прајме сеа тел авив е под напад ајрон домот не заврши баш работа
Ем на шампон ќе заштедите и поише пари ќе имате Цел свет иде у три лепе, овие за Зајко и Пајко се фатиле бе. Досадно ви е, а?
Па дека болен сум и нема што да правам реков ај да ја поддржам членката што ја почна цела оваа драма. Таа почна, ме намести мене да се испокарам со сите и сега ја нема да ме поддржи.
Јунначиште издржи сам против сите. Иран како ќе плаче сега после нападов... Минатиот пат со еден удар им ја уништија целата авио структурна команда, сега ќе си испукам пуканки ќе чекам да почнат да плачат. "Crazy footage from Iran's missile attack on Israel