Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    2.141
    Densing haha

2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.702
    Допаѓања:
    19.170
    И трговците треба да живеат од нешто... треба пример ако инфлацијата е 2.5% (карикирам) платите да се зголемат барем 3%, а не обратно :)

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.503
    Допаѓања:
    7.690
    Болест не е за исмевање, не биди лош.

4. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.489
    Допаѓања:
    3.528
    Не исмеавам, јас знам што имам тргано со деменција на многу блиска личност. Ама штом ти видиш некој Гога да ти ја чепка жив ќе го задавиш, олабави малку.

5. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.503
    Допаѓања:
    7.690
    Баба ми има деменција, и многу добро знам како е. Затоа и ти викам, во случајов Бајден има, не Гога. Така да пак олабави малку.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    4.448
    Стевчо Јакимовски ќе го јаде од вмровци. Не дека не е селски криминалец. Ликов беше близок до Бранко Црвенковски на времето, му го начукува (народски кажано), му седнува во скут на Груевски. После малку сиса и кај Мицковски (кога побегуљава заминува во Будимпешта), но по некое време ја сјебуваат работата, останува аутсајдер заедно со Данела од Петрич. Последнава година/две ликов смрди во Инфомакс и јаде гомна за вмровците. Е сеа пошто овие се власт, а со нив е во коалиција и Бранко (преку лигушот Максим), Стевчо сигурно ќе го јаде. Спремам пуканки.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.999
    Допаѓања:
    12.703
    Неколку лица што ги знам, а гласаа за Максим, сега се со став „Раката да ми се исуши што го гласав“.

На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.699
    Допаѓања:
    8.381
    Ни је се десило.

9. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.489
    Допаѓања:
    3.528
    Па чекај ко што знам спрема ставови ти си вмровка, како одеднаш Максим од ,,предавник" кој го поддржуваше преспанскиот договор преку ноќ стана најдобар политичар?

10. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.699
    Допаѓања:
    8.381
    Спрема моите ставови јас сум од искрадените и ожалостени граѓани.

11. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.489
    Допаѓања:
    3.528
    Пола и повеќе од тие 100 илјади на претседателските и 55 илјади на парламентарните се гласови не ,,за" Знам туку ,,за инат" на сдс и дпне.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.999
    Допаѓања:
    12.703
  13. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.494
    Допаѓања:
    15.665
    На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.999
    Допаѓања:
    12.703
    Поради ваквите Бугарија ни бара Бугари во Устав. Сега кога се раздвоија Албанија и Бугарија, секаде во европските медиуми пишуваше дека проблем е внесување на бугарското малцинство во Уставот. Гајле му е на некој Европјанин кога ќе чита дали се тоа Македонци што во суштина се муфте менталитет и сакаат само да профитираат, туку се смета дека има бугарско малцинство. Македонците самите ја ретушираа државата Македонија, а секој ден си има нови Бугари, и на крај за едно 5 -10 години, ќе се смета дека овдека живеат Албанци и Бугари.

Во која друга држава, министри, градоначалници, премиери смениле идентитет и побарале пасош на друга држава која јасно не им признава јазик и нација и има претензии. Тоа е како Срби да земаат албански пасоши, тоест не би било исто, затоа што Албанија не ја спори српската нација и јазик. Самите Македонци си ја врзаа јамката на вратот. Албанците се Албанци без разлика дали се муслимани, христијани, католици, овдека се делат на Македонци и северџани.

15. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.420
    Допаѓања:
    20.747
    Децата од Ѓорѓија Пулевски се отруле од стафилокока во бомбици.
    Вемеро тука ќе тресе или?

16. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.906
    Допаѓања:
    15.814
  17. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    3.665
    Незнам на кај оди државичкава ама еве шо се случува додека ние стремиме да одиме таму кај шо веќе некој е
    IMG_0989.jpeg

18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.999
    Допаѓања:
    12.703
    Нас народ ни умира по болници, овој погоре се потресува мислиш ние ќе одиме во Украина да се бориме, тешко нив ако чекаат аир од нас. Патем, има едни српски пропагандисти, еве три години на Хепи зборуваат едно исто, си измислуваат изјави што никогаш не биле кажани, измислуваат податоци, си трескаат што си сакаат, и пред две недели кажаа дека во Полска или Чешка, имало воена база, се спремале македонски и црногорски војници, ќе оделе да војуваат во Украина. Умрев од смеење. Препоставувам во Македонија не го ни чуле тоа, а и што ќе демантираат, глупости на некои фанатични српски забеготини, пензионери.

Додуша ако си дел од НАТО и ако решат да праќаат војници, ќе одиш, нели смени име за влез во НАТО? Нема не сам знајала, дека овде народот е константно не сам знајала, демек наивни, а во суштина сите партнерства ги гледаат исклучиво во стил, јас да користам, нешто, а да не дадам ништо. Јас да учестувам, ама да биде како јас сакам, по мое.

На FriendOfDorothy и Gosh им се допаѓа ова.
  19. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.999
    Допаѓања:
    12.703
    Министрите од Вреди го бојкотирале српскиот премиер Милош Вучевиќ. Ова не е да ни лупне Србија сега протестна нота? Значи каниш гостин, а дел од министрите го бојкотираат? Тоа е цивилизирано? Зошто па Србија да не толерира, кога никој не не толерира?

20. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    4.448
    Руската пропаганда фиромциве ја лапаат преку српски портали и вести. Ние сме под српска хегемонија од осамостојување. Јас некогаш се тешам со нив, бетер ми се во секој поглед, они на утринска програма во студио имаат бајачка, свештено лице, фолк певаљка и исцелител кои лапрдаат за сотони, масони, вакцинација, чипови, сороси, нло, Русии, Путини-мутини и сл. Медиумски геноцид вршат преку она што го пласираат на вучичевите пАртали и телевизии.

Последна измена: 8 октомври 2024
    На Stressed Out, MysteriousStrngr, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.